Super by Retrosuperfuture

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
32 Resultater

Retrosuperfuture hos Mister Spex

Retrosuperfuture er et solbrillemerke som er stolt av å skape et klassisk utseende og har komfortable design ved hjelp av den nyeste teknologien og materialene. Dette italienske merket ble grunnlagt av Daniel Beckerman i 2007 og vokste raskt i popularitet. Det er nå kjent som fasjonabelt over hele verden med en rekke fans med kjendiser som Kanye West, Beyoncé, Jessica Alba og mange flere. Den siste kolleksjonen fra denne høyt elskede solbrilledesigneren kan kjøpes fra Mister Spex nettbutikk.

Det som gjør dette merket av briller så moderne og dristig, er bruken av klassiske rene silhuetter som er kombinert med interessante farger og sære detaljer. Solbrillene har en ikonisk retrostil, og merket gjenoppfinner seg selv kontinuerlig for å lage interessante og moderne briller. Materialene av høy kvalitet brukes til kolleksjoner som er både er fasjonable og behagelige å ha på.

Millioner av fornøyde kunder finnes over hele verden, og med nettbutikken hos Mister Spex kan du enkelt bla gjennom kolleksjonen fra dette populære merket og finne det ideelle paret som passer dine behov for høykvalitets og retro solbriller. Og med try-on-alternativet i 3D kan du glede deg over avansert teknologi som lar deg passe den perfekte brilleformen til ansiktet, hårfargen og din egen unike stil.

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo