Levi's

Levi's
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
73 Resultater

Levi’s briller og solbriller til dame og herre

Merket Levi’s ble grunnlagt allerede i 1853 av tyskeren Levi Strauss, som hadde utvandret til USA. Sammen med sin bror planla de å åpne en tekstilfabrikk. Den amerikanske drømmen gikk raskt i oppfyllelse da merket ble kjent over hele verden for sine jeans. Merket begeistrer stadig kundene med høyverdige, komfortable og stilige jeansmodeller, designet etter mottoet «klær som passer til alt». Levi’s briller og solbriller er akkurat like stilige, kule og klassiske. Den siste kolleksjonen er en hyllest til California og dermed også merkets opphav. Duse farger, runde og firkantete former med lette innfatninger gjør deg klar for sommeren.

Solbriller fra Levi’s: farger, farger og atter farger!

I den nyeste solbrillekolleksjonen fra Levi’s er det fargene som står i fokus – både for innfatninger og glass. Lyseblå toner minner om himmel og hav, duse gullnyanser tryller deg bort til vakre solnedganger og sarte lillafarger gjør deg sugen på sommerlige drinker på stranda. For at de fargede glassene virkelig skal komme til sin rett, har merket designet mer nøkterne innfatninger. Justerbare nesepads og slanke brillestenger i metall og akrylharpiks sørger for et lett uttrykk og en maksimal komfort fra morgen til kvelds. Subtilt, sart eller knallfarger: Hvilken farge velger du i sommer? Bruk søkefunksjonen fra Mister Spex og velg din favorittfarge. Finn dine nye Levi’s-briller nå!

Solbriller online - prøv favorittene i vårt virtuelle prøverom

For at du raskt skal få et inntrykk av hvordan brillene passer, tilbyr vi deg å prøve de på i vårt virtuelle prøverom. Det eneste du trenger er å klikke deg inn på prøverommet og følge instruksjonene. Når du har godkjent tilgangen til å bruke kameraet, filmes ansiktet ditt. Så er det bare å prøve i vei! Velg modellene du liker i ro og mak. Trenger du hjelp fra venner og familie til å velge brillene som passer best? Dersom du har opprettet en kundekonto hos oss, blir videoene lagret i inntil 90 dager og ta dem fram når du måtte ønske.

Hvilken brillemodell fra Levi’s kler du?

I tillegg til det virtuelle prøverommet kan du bruke følgende tommelfingerregler når du skal finne en passende brille:

  • Har du ovalt ansikt? Perfekt – de aller fleste modellene fra Levi’s vil kle din ansiktsfasong.

  • Har du et rundt ansikt? Da anbefaler vi firkantede eller kvadratiske modeller som Levi’s LV 1007/S DDB eller die Levi’s LV 1007/S 2F7 .

  • Har du et hjerteformet ansikt? Da tar klassiske pilotbriller som Levi’s LV 1005/S 08A seg veldig godt ut.

  • Runde solbriller, pilotbriller og sommerfuglform er alle gode valg for deg som har et firkantet ansikt.

Onlineshopping hos Mister Spex – solbriller og briller etter ditt behov

Mister Spex har mer enn tre millioner fornøyde kunder fra hele Europa. Hver dag yter vi vårt beste for å levere kvalitetsprodukter og utmerket service. Som godkjent medlem av Trygg e-handel tilbyr vi trygge rammer for ditt brillekjøp, i tillegg til:

  • Eksklusive briller og solbriller fra et stort utvalg toppmerker.

  • Hyggelig og hjelpsom kundeservice

  • Rask og trygg levering

  • 30 dagers åpent kjøp

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo