Converse

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
78 Resultater

Converse på Mister Spex Norge

Det amerikanske varemerket Converse ble opprinnelig etablert av Marquis Mills Converse i 1908. Dette varemerket, som er mest kjent for sine ikoniske fritidssko Chuck Taylor All Star, designer også synsprodukter i en rekke stiler som appellerer til forskjellige personligheter og preferanser. Uansett om du er på jakt etter briller med styrke eller trenger solbriller med glass av høy kvalitet, finner du dem på Mister Spex.

Når du kjøper synsprodukter som briller og solbriller, er det alltid lurt å velge kvalitetsmerker. I tillegg til å være et motestatement bruker designermerker som Converse de aller beste materialene, og det legges mye ferdigheter og presisjon i produksjonen av slike varer. Solbrillene fra Converse består av kvalitetsglass som beskytter øynene dine mot skadelig UV-stråling.

Metall- og plastinnfatningene er lette og gjør solbrillene behagelige å bruke i lengre perioder. Det er viktig at du velger en størrelse og stil som passer til ansiktstrekkene dine. Med vår programvare i 3D kan du «prøve» solbrillene for å være sikker på at de kler deg før du gjennomfører kjøpet. Våre erfarne nettoptikere hjelper deg også om du skulle ha behov for det.

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo