Jos.Eschenbach

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Jos. Eschenbach Alle merker

(56)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 56 av 56

Jos.Eschenbach på Mister Spex Norge

I over 100 år har Eschenbach Optik utviklet tidløse, pålitelige og unike briller som har gitt dem et bunnsolid renommé i brillemarkedet. Sortimentet fra Jos.Eschenbach kombinerer førsteklasses håndverk med kvalitetsmaterialer og banebrytende design, noe som resulterer i visuelt tiltalende og funksjonelle synsprodukter som overlever skiftende trender og er evig elegante. Det som gjør varemerket så spesielt, er sansen for detaljer. Nøytrale, naturlige nyanser og titaninnfatninger er karakteristisk for produktene deres. Men kolleksjonen inneholder også acetatinnfatninger og materialkombinasjoner, samt en strålende fargepalett. Hengslene og skruene sørger for pålitelige innfatninger som gir utmerket brukerkomfort.

På Mister Spex får du lett tilgang til det mest oppdaterte brillesortimentet fra Jos.Eschenbach. Elegante, sofistikerte og lekre – disse brillene er supert tilbehør for alle motebevisste kvinner og menn. Svart/lime, sand/svart, matt lyst metall, muldvarp og blåmarmorert er bare noen av de fantastiske fargealternativene. Brillene fås hovedsakelig i ovale og rektangulære former med både hel og halv ramme og er kledelige til enhver ansiktsform, enten den er firkantet, rund eller oval. Velg fra vårt omfattende brillesortiment og finn den rette modellen til ditt behov.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo