Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Converse
  • Benyttet filter

  • Varemerke Converse
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Converse Alle merker

(36)

Converse på Mister Spex Norge

Det amerikanske varemerket Converse ble opprinnelig etablert av Marquis Mills Converse i 1908. Dette varemerket, som er mest kjent for sine ikoniske fritidssko Chuck Taylor All Star, designer også synsprodukter i en rekke stiler som appellerer til forskjellige personligheter og preferanser. Uansett om du er på jakt etter briller med styrke eller trenger solbriller med glass av høy kvalitet, finner du dem på Mister Spex.

Når du kjøper synsprodukter som briller og solbriller, er det alltid lurt å velge kvalitetsmerker. I tillegg til å være et motestatement bruker designermerker som Converse de aller beste materialene, og det legges mye ferdigheter og presisjon i produksjonen av slike varer. Solbrillene fra Converse består av kvalitetsglass som beskytter øynene dine mot skadelig UV-stråling.

Metall- og plastinnfatningene er lette og gjør solbrillene behagelige å bruke i lengre perioder. Det er viktig at du velger en størrelse og stil som passer til ansiktstrekkene dine. Med vår programvare i 3D kan du «prøve» solbrillene for å være sikker på at de kler deg før du gjennomfører kjøpet. Våre erfarne nettoptikere hjelper deg også om du skulle ha behov for det.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.