Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Tod's
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller fra Tod's på Mister Spex

Mokasinene og skoene fra Tod's er verdenskjente for sin unike look, stil og passform, samt for sin høye materialstandard. Tod's er opprinnelig et italiensk selskap med en utpreget avslappet stil som etter hvert har begynt å designe accessoirer og synsprodukter. Brillene fra Tod's på Mister Spex gjenspeiler denne avslappede, men luksuriøse stilen. Disse brillene er både pålitelige og stilige og passer til alle anledninger og antrekk.

Tod's har en klassisk og intellektuell utforming som er bygd for omfattende bruk. Brillene fra Tod's på Mister Spex fås i myke blåtoner, kaki og nøytrale farger som passer til det meste, med fokus på marmor- og skilpaddemønster. Noen av modellene har en preppy look som er typisk for den avslappede italienske stilen, og passer ypperlig til fritidsantrekk. Dette er likevel luksuriøse briller med et lekkert utseende som er bygd for å vare.

Brillene fra Tod's på Mister Spex fås i likhet med våre øvrige briller med ripefritt antirefleksbelegg og énstyrkeglass som standard. Bruker du vårt virtuelle prøveverktøy for å bestemme om brillene passer til deg, blir det enkelt å innsnevre valgmulighetene og sitte igjen med den perfekte modellen.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo