Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Tod's

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Tod's
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Tod's Briller

(21)

Briller fra Tod's på Mister Spex

Mokasinene og skoene fra Tod's er verdenskjente for sin unike look, stil og passform, samt for sin høye materialstandard. Tod's er opprinnelig et italiensk selskap med en utpreget avslappet stil som etter hvert har begynt å designe accessoirer og synsprodukter. Brillene fra Tod's på Mister Spex gjenspeiler denne avslappede, men luksuriøse stilen. Disse brillene er både pålitelige og stilige og passer til alle anledninger og antrekk.

Tod's har en klassisk og intellektuell utforming som er bygd for omfattende bruk. Brillene fra Tod's på Mister Spex fås i myke blåtoner, kaki og nøytrale farger som passer til det meste, med fokus på marmor- og skilpaddemønster. Noen av modellene har en preppy look som er typisk for den avslappede italienske stilen, og passer ypperlig til fritidsantrekk. Dette er likevel luksuriøse briller med et lekkert utseende som er bygd for å vare.

Brillene fra Tod's på Mister Spex fås i likhet med våre øvrige briller med ripefritt antirefleksbelegg og énstyrkeglass som standard. Bruker du vårt virtuelle prøveverktøy for å bestemme om brillene passer til deg, blir det enkelt å innsnevre valgmulighetene og sitte igjen med den perfekte modellen.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.