Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Jos.Eschenbach
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Jos. Eschenbach

(55)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 55 av 55

Briller fra Jos. Eschenbach på Mister Spex Norge

Nå kan du kjøpe produkter online fra Jos. Eschenbachs stilbevisste brillekolleksjon på Mister Spex. Denne klassiske kolleksjonen kan skryte av chic og robust design takket være moderne høyteknologiske materialer. Fargene i kolleksjonen er nøytrale og friske med enkelte modeller i to nyanser som gir en subtil, chic stil. Hvert eneste par gir synskorreksjon av høy kvalitet.

Med briller fra Jos. Eschenbach får du en stil som kler deg. Velg en firkantet innfatning som balanserer ansiktstrekkene dine, en rektangulær innfatning for en intellektuell stil eller en lett avrundet form som gir en mer avslappet og allsidig look. Samtlige modeller på vår nettside kan tilpasses med din unike styrke, og du kan prøve dem hjemme i opptil 10 dager. Mot et lite tillegg tilpasser vi brillene dine med progressive glass.

For å hjelpe deg å velge har vi et virtuelt prøveverktøy i 3D på vår nettside. Alle briller leveres med UV-beskyttelse, antirefleks og ekstra robuste kvalitetsglass inkludert. Gjør som over 1,5 millioner fornøyde kunder, som bestiller solbriller og briller med styrke på Mister Spex. Skulle du ikke være 100 % fornøyd, tilbyr Mister Spex en pengene-tilbake-garanti for alle ordrer som returneres innen 30 dager.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo