Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Jos.Eschenbach
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Farge innfatning
Materiale
Pris i NOK

Jos. Eschenbach Briller

(33)
  • Jos. Eschenbach
Viser produkter 1 till 33 av 33

Briller fra Jos. Eschenbach på Mister Spex Norge

Nå kan du kjøpe produkter online fra Jos. Eschenbachs stilbevisste brillekolleksjon på Mister Spex. Denne klassiske kolleksjonen kan skryte av chic og robust design takket være moderne høyteknologiske materialer. Fargene i kolleksjonen er nøytrale og friske med enkelte modeller i to nyanser som gir en subtil, chic stil. Hvert eneste par gir synskorreksjon av høy kvalitet.

Med briller fra Jos. Eschenbach får du en stil som kler deg. Velg en firkantet innfatning som balanserer ansiktstrekkene dine, en rektangulær innfatning for en intellektuell stil eller en lett avrundet form som gir en mer avslappet og allsidig look. Samtlige modeller på vår nettside kan tilpasses med din unike styrke, og du kan prøve dem hjemme i opptil 10 dager. Mot et lite tillegg tilpasser vi brillene dine med progressive glass.

For å hjelpe deg å velge har vi et virtuelt prøveverktøy i 3D på vår nettside. Alle briller leveres med UV-beskyttelse, antirefleks og ekstra robuste kvalitetsglass inkludert. Gjør som over 1,5 millioner fornøyde kunder, som bestiller solbriller og briller med styrke på Mister Spex. Skulle du ikke være 100 % fornøyd, tilbyr Mister Spex en pengene-tilbake-garanti for alle ordrer som returneres innen 90 dager.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.