adidas
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller fra Adidas

Briller med styrke fra den siste Adidas-kolleksjonen er nå tilgjengelige i vår nettbutikk. Vårt sortiment inneholder Adidas-briller fra en rekke produktserier. Sortimentet omfatter briller fra Adidas-serien Inspired ConnX, som gir deg en sporty look i hverdagen. Eller ta en titt på Adidas-brillene Performance 3 Stripes, som fås med glass med styrke – perfekt når du trener.

Alle briller fra Adidas er laget av patenterte materialer som er ekstra lette og robuste. Noen av modellene benytter en spesiell type stål som også brukes i flyproduksjon. Vår kolleksjon omfatter briller med hel og halv ramme fra Adidas. Velg din favorittinnfatning, så gir den individuelle produktsiden deg en rekke tilleggsopplysninger om dine nye Adidas-briller. Vi har en serie produktbilder av hver modell, slik at du kan se hvordan den ser ut fra ulike vinkler.

Du kan også benytte vår 360-graders visning av brillene for å få et mer fullstendig inntrykk av Adidas-modellen du har valgt. Du kan deretter bruke vårt virtuelle prøveverktøy for å få et førsteinntrykk av hvordan brillene ser ut på ansiktet ditt.

Alle briller leveres med kostnadsfrie plastglass av førsteklasses kvalitet. Våre beste kvalitetsglass har tredobbel beskyttelse mot elementene: antirefleksbelegg for å redusere blending, ripefritt belegg for økt slitestyrke og easy-clean for rask og enkel rengjøring – og briller som ser fantastiske ut. For å bestille velger du bare din favorittinnfatning og legger den i handlekurven. Angi verdiene fra brilleseddelen din.

Du kan også bestille dine nye briller med tonede glass eller med andre typer glass mot en ekstra kostnad. Vi sender alltid brillene dine så snart som mulig og leverer i hele Europa. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal bli fornøyd og tilbyr derfor en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan handle risikofritt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo