Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Brendel eyewear Alle merker

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Brendel på Mister Spex

Brillemerket Brendel ble etablert i 1901 og ble i 2002 solgt til den ledende tyske optikkprodusenten Eschenbach Optik. Brendel er et av flere kjente varemerker under Eschenbachs paraply og ble overtatt spesifikt på grunn av damekolleksjonen. Eschenbach har hatt sin base i Nürnberg i nesten 100 år, hvor selskapet startet med å produsere alle typer optisk utstyr. Eschenbachs produkter omfattet alt fra forstørrelseslinser for teleskoper til mikroskoper, og produktene var beregnet på både bedrifter og privatpersoner som hadde behov for godt syn, noe som selvsagt også omfattet briller.

Varemerket Brendel står for mote, individualitet og sjarm. Brendels kolleksjoner ble opprinnelig designet utelukkende for kvinner, men tilbyr i dag også skreddersydde kvalitetsbriller for menn. Til tross for sin individualitet er Brendel alltid stilig og appellerer til aktive, dynamiske kunder som vet hva de vil ha. Varemerket er et perfekt supplement til de øvrige varemerkene i Eschenbachs portefølje (blant annet TITANflex og Marc O'Polo).

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo