Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
  • Benyttet filter

  • Varemerke Brendel eyewear
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Brendel på Mister Spex

Brillemerket Brendel ble etablert i 1901 og ble i 2002 solgt til den ledende tyske optikkprodusenten Eschenbach Optik. Brendel er et av flere kjente varemerker under Eschenbachs paraply og ble overtatt spesifikt på grunn av damekolleksjonen. Eschenbach har hatt sin base i Nürnberg i nesten 100 år, hvor selskapet startet med å produsere alle typer optisk utstyr. Eschenbachs produkter omfattet alt fra forstørrelseslinser for teleskoper til mikroskoper, og produktene var beregnet på både bedrifter og privatpersoner som hadde behov for godt syn, noe som selvsagt også omfattet briller.

Varemerket Brendel står for mote, individualitet og sjarm. Brendels kolleksjoner ble opprinnelig designet utelukkende for kvinner, men tilbyr i dag også skreddersydde kvalitetsbriller for menn. Til tross for sin individualitet er Brendel alltid stilig og appellerer til aktive, dynamiske kunder som vet hva de vil ha. Varemerket er et perfekt supplement til de øvrige varemerkene i Eschenbachs portefølje (blant annet TITANflex og Marc O'Polo).


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.