Finn din favoritt innfatning og bestill lesebriller i dag

Systane Ultra 10ml

 Systane Ultra 10ml frontvisning

Systane Ultra 10ml

Løsningen for gjenfukting, Systane Ultra, fra Alcon/Ciba Vision er det riktige valget for folk som sliter med tørre øyne til vanlig. Konstant bruk av kontaktlinser er ofte en belasting for øynene. Takket være Systane Ultra kan du forbedre komforten.

Den spesielle kombinasjonen av de fuktighetsgivende dråpene i Systane Ultra, endrer konsistens når de kommer i kontakt med tårevæsken. De aktive stoffene danner en viskoelastisk gelé som balanserer og jevner ut den skadede tårefilmen samt skånsomt sikrer maksimal fuktighet. Blunk med øyet for å fordele løsningen på øyet. Dråpene svekker ikke synet, men sørger snarer for at øynene føles friske ut.

Den fuktighetsgivende løsningen lindrer også alvorlige plager og gir langvarig beskyttelse for hornhinnens regenerering. Dråpene er egnet for både myke kontaktlinser og personer som ikke bruker kontaktlinser. Et produkt med en langvarig effekt som bekjemper klassiske symptomer som tørre og irriterte øyne fra første dråpe!

Som regel holder det å bruke Systane Ultra 2-3 ganger om dagen. Du trenger imidlertid ikke å begrense doseringen av Systane Ultra, men kan bruke dråpene etter behov.

Den fuktighetsgivende løsningen Systane Ultra fra Alcon/Ciba Vision kommer i en 10 ml-flaske.

Tilgjengelige varianter

Gratis frakt over 700 kr

Pris

Inklusiv MVA

Gratis 45 kr

99 kr

990 kr per 100ml

Du sparer 30 kr

Produktet er ikke på lager, men blir snart tilgjengelig igjen.

 

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo