Briller

Hornbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
1 516 Resultater

Finn fasjonable hornbriller i Mister Spex sin nettbutikk

Hornbriller er i vinden igjen. Og i vår samling av innfatninger fra verdens beste designere, kan du finne paret for deg! Uansett hva dine personlige motepreferanser er, vil du når du bestiller hornbriller fra Mister Spex, få med brilleglass av høy kvalitet som varer, alt til en attraktiv pris. Finn ditt nye par designer-par i dag!

Legg vintage stilen til antrekket ditt med designer-innfatninger

Horn-berammede briller er igjen i motebildet, takket være show som Mad Men og dagens trendy hipster-utseende. Mister Spex kan skryte av et eklektisk utvalg av hornbriller fra kjente motenavn som Ray-Ban, Calvin Klein, Burberry og mange flere. Fra lyse og prangende til klassiske og dempede passer våre innfatninger til både ansiktet og stilen din.

Bruk vårt praktiske online prøveverktøy til å teste på hver innfatning du liker før du kjøper. Den er enkel å bruke og gjør det så mye enklere for deg å være sikker at den ikke bare appellerer til motesansen din, men også kler ansiktet ditt.

Få styrkeglass av høy kvalitet til dine designer-retro-briller.

Alle hornbriller du kjøper i vår nettbutikk er inkludert våre standard brilleglass har ekstra øyevern: våre styrkeglass har et UV-filter og antireflekterende behandling som holder skadelige UV-stråler fra å nå øynene dine.

For et ekstra mellomlegg kan du legge til flere alternativer når det gjelder glassene dine både for enda mer beskyttelse og andre funksjoner. La glassene dine behandles med et hydrofobt belegg hvis du vil at linsene skal avvise både vann og fett, eller legg på en slobrillefarge dersom du ønsker å bruke den i solen. Du kan også bestille polariserte glass til rammene dine, ideelt hvis du kjører med briller. Uansett hvilke styrkeglass du velger, fra standard glasset til det fotokromatiske fargeskift glasset, er de alle belagt med et belegg som beskytter mot riper og gjør dem refleksfri dette er med og sikrer deres holdbarhet.

Utmerket service når du bestiller hornbriller fra Mister Spex

I tillegg til designerrammer og linser av høy kvalitet, inkluderer våre tjenester:

  • 30 dagers åpent kjøp

  • Levering av reseptbelagte briller innen 6-18 virkedager

  • Tilgang til vårt online prøveverktøy for enkelt å prøve på brillene hjemme

  • Fantastiske priser på hele utvalget av hornbriller

Med så mange fordeler, gode designere og ypperlig kvalitet, er det lett å se hvorfor så mange velger å kjøpe hornbrillene på nettet fra Mister Spex. Bla gjennom kolleksjonen vår i dag, og på kort tid vil du ha det perfekte tilskuddet til utseendet ditt!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo