Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Gucci at Mister Spex

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Gucci
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Gucci Briller

(132)

Briller fra Gucci

Det italienske varemerket Gucci er et av verdens eldste og mest berømte motehus. Gucci ble grunnlagt i Firenze i 1921 av Guccio Gucci og er i dag kjent over hele verden. Det er vanskelig å tenke seg motebransjen uten Gucci. Gucci er det motemerket som best av alle har mestret kunsten å få fram en subtil sex appeal, noe som, kombinert med en stor dose glamour og luksus, har skapt en uforlignelig stil. Klassisk eleganse eller sporty dynamikk – Gucci har den perfekte modellen for alle. Kolleksjonen inneholder, i tillegg til klassisk-moderne rektangulære innfatninger, versjoner av den populære nerde- og pantostilen og trendy sommerfuglformer, alle i moderne innpakning. Fra klassisk diskré til herlig ekstravagant – Gucci-kolleksjonen har noe for enhver smak.

I fargeveien fokuserer luksusmerket for det meste på klassiske, dempede nyanser som svart, brunt og grått, noe som understreker varemerkets eleganse. Vakre fargekombinasjoner, kreative sjatteringer og raffinerte nyanser gir modellene klasse. Sofistikerte detaljer som kombinasjonen av ulike materialer, bruken av metallpynt og den smarte plasseringen av logoen skaper til sammen en unik stil. Gucci legger stor vekt på kvalitetsmaterialer, førsteklasses håndverk og perfekt passform, noe som gjør luksusmerkets profil komplett.

Alle Gucci-briller som bestilles fra Mister Spex, sendes med Posten til Norge, Finland og Sverige. I tillegg inkluderer Gucci-brillene fra Mister Spex glass med superhardt belegg fra utvalgte optikere. Dine briller med styrke kan produseres som tonede solbriller. Med vår 90-dagers returpolicy kan du returnere varen til Mister Spex innen 90 dager fra kjøpstidspunktet og enten bytte brillene mot en annen modell fra vårt omfattende sortiment eller få refundert kjøpesummen. Du finner ytterligere informasjon på Mister Spex’ servicesider.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.