Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
94 Resultater

Givenchy – Paris-chic møter eleganse

En svart kjole, designet for Audrey Hepburn, gjorde Givenchy berømt. Det franske merket står for luksuriøs mote, make-up av høy kvalitet og utsøkte dufter. I mer enn seksti år har Maison Givenchy skapt mote og skjønnhet, og har siden grunnleggelsen i 1952 vært så godt som et synonym for avantgardistisk eleganse. Brillene og solbrillene fra Givenchy er inspirert av den sensuelle catwalk-looken, og overbeviser med innovativ design og usedvanlig god kvalitet. Couture-merkets styrke ligger i den sofistikerte og stramme elegansen, som speiles i den nyeste kolleksjonen av briller og solbriller for damer og herrer.

Givenchy – briller og solbriller

Brillene og solbrillene fra Givenchy er elegante, sensuelle og romantiske, og er en hyllest til stilen som er så karakteristisk for merket. Fine, nesten minimalistiske linjer sørger for en ren og markant form som passer til alle slags antrekk. Brillene og solbrillene fra Givenchy viser bærerens sanne vesen og fremhever personligheten med stilfulle former, farger og detaljert design. Hver eneste Givenchy-innfatning er et mesterverk av ypperste håndverkskunst. Givenchy-brillene og Givenchy-solbrillene i den nyeste kolleksjonen utstråler den samme forkjærligheten for detaljer som Givenchy-couture er så kjent for, og som kommer til uttrykk gjennom en innovativ stil, klassiske looks og moderne silhuetter.

Dette får du hos Mister Spex – best på kvalitet og service:

Mister Spex er en optikerkjede med høy kompetanse og førsteklasses service. Over 1,5 millioner kunder er overbevist av kvaliteten og fordelene hos Mister Spex.

Vi er der du er, og gjør det lett for deg å prøve brillene fra Givenchy. Du kan bruke vårt virtuelle prøverom eller benytte deg av vårt gratis hjemlån. Du bestemmer!

Men ikke nok med det! I tillegg til å gi deg muligheten til å prøve brillene både på nettet og hjemme hos deg selv i ro og mak, tilbyr vi også et stort utvalg av populære designermerker, som Victoria Beckham, ic! berlin og Linda Farrow.

Har du funnet en skatt blant Givenchy-brillene og Givenchy-solbrillene? Vi sender den nye accessoiren til deg med Posten. Alle forsendelser over 700 kr er gratis, og du får leveringen i løpet av noen få dager.

 • Spar oppimot 50 prosent, sammenlignet med veiledende pris

 • 30 dagers åpent kjøp

 • Gratis frakt over 700 kr

 • Betaling med faktura

Vil du vite mer om Mister Spex, sortimentet, tjenestene og bestillingsvilkårene våre? Kontakt vår kundeservice, så hjelper vi deg gjerne videre.

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo