Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Eyewear-Trends Frühling & Sommer 2022

Brilletrender våren og sommeren 2022

Det er en varm sommerkveld. Sola forsvinner snart bak horisonten og himmelen farges langsomt rød. Mystikk og spenning ligger i lufta. Alt er mulig, og du kjenner en trang til å oppleve mer. Livet er magisk. Like magisk som brillemoten vår. Hva står på planen din? #unstoppable

Oversikt over trendene

Squared Retro

Squared Retro

Store retrobriller er ikke bare ment for hippe moteløver. De er superpopulære som hverdagsbriller akkurat nå! De overdimensjonerte innfatningene utstråler både vågal vintage og moderne flair, og er det perfekte tilbehøret for å uttrykke personligheten din. Med andre ord, et bra valg hvis du vil være motebevisst, men også skille deg ut fra mengden.

Modellen har på seg:
> Gucci GG 0913O 001

Modellen har på seg:
> Gucci GG 0890O 002

Squared Retro

Flere Squared Retro-modeller

Expressive Tortoise

Expressive Tortoise

Denne sesongen har vi akkurat det du trenger for å vise frem dine mange fasetter, nemlig skilpaddemønsteret! Vekslende, men alltid elegant og sofistikert. Nytolkede og dominerende innfatninger gir deg et spennende snev av «je ne sais quoi», og lar den du egentlig er, skinne gjennom. 

Modellen har på seg:
> Bottega Veneta BV 1009O 008

Flere Expressive Tortoise-solbriller

Hvilken trend passer til meg?

https://www.misterspex.no/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Frame Noir

Det rene designet fremhever estetikken til disse ultrafine brillene til fulle. Det flotte designet er inspirert av alle elementene. De minimalistiske metallinnfatningene er utrolig allsidige, og med (ikke-)fargen svart uttrykker de en stilfull, upretensiøs karisma, som er perfekt for dem som liker å eksperimentere. Høres det stilig ut? De ser stilige ut, også!

Modellen har på seg:
> ic! berlin HEDY 002

Frame Noir
Frame Noir

Modellen har på seg:
Polaroid PLD D377/G 85K

Flere Black Metal-modeller

Champagne Shades

Champagne Shades

Glitrende champagnetoner er et supert valg hvis du foretrekker en mer dempet stil. På en diskré måte drar disse delikate blikkfangene oppmerksomheten til ansiktet og danner en balansert motpol til de ravnsvarte trendmodellene. De transparente acetatrammene fremhever solkysset hud og føyer seg elegant inn i sommergarderoben uten å være for fremtredende.

Modellen har på seg:
> CO Optical Linu 1321 A22

Flere Champagne Shades-modeller

Se også solbrilletrendene for 2022


Oppdag solbrillemoten nå
Trends
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Brilletrender våren og sommeren 2022

(244)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 244

Brilletrender 2022 – se motenyhetene

Ingen kan vite hva 2022 vil bringe, utenom én ting – nemlig det fantastiske tilbehøret vi kan smykke nesene med i de kommende månedene! Vi kan allerede røpe at den som vil skille seg ut fra mengden i år, kan vente seg noen skikkelige godsaker fra den nye moten innen damebriller og herrebriller. Vi presenterer:

Brilletrender for dame og herre

Uansett om du heller mot en puristisk eller eksentrisk stilretning: Hvis du elsker å gjøre din entré, ta på deg et par fine metallbriller. Kjølig metall, lette og ultratynne, nå også i uanstrengte, geometriske utførelser. 2021 utmerket seg med unike design i gull, sølv og kobber – i år bærer vi disse trendbrillene i ravnsvarte utgaver. Men de stilige brillene forblir et moderne blikkfang også med gylne innramminger.

Transparente briller overtar scenen med et snev av farge: Glinsende champagnetoner er de nye transparente motefargene. De passer perfekt til solkysset feriehud. Med denne trenden setter den nye brillemoten fokuset på en feminin og diskré stil uten for mye dilldall, og gjør det mulig å vise litt farge uten at den blir for dominant. Hvis det ikke er spennende nok for deg, vil du kanskje føle deg vel i iøynefallende søttitallsbriller eller smykke deg med denne fasettrike trenden: Skilpaddemønsteret. De varme jordfargene fremhever hudtonen og livner opp med temperamentsfulle mønstre som alltid synes bittelitt annerledes fra ulike vinkler og i forskjellig lys. Og hvem vil vel ikke føle seg unik?

Vil du prøve brillene hjemme i ro og mak før du bestemmer deg? Det er ikke noe problem! Du kan bestille inntil fire modeller til gratis hjemlån i ti dager: https://www.misterspex.no/tjeneste/prov-hjemme

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-GetFrontalImage