La deg inspirere!

Våren & Sommerens brilletrender 2021

Cut-off Curves

 

Disse iøynefallende unisex-brillene, med avskårne «cut-offs», er definitivt noen «statement-pieces». Med så sofistikerte detaljer, kan du være trygg på at brillene vil tiltrekker seg oppmerksomheten de fortjener. Brillene overbeviser dessuten med sin stilfulle og subtile finesse, samt runde former som er flatet ut i over- og underkant. Disse trendy brillene, som kommer i både fargerike acetatinnfatninger og i kantete vintage-fasonger, sørger for mange beundrende blikk.

Cut-off Curves

Flere innfatninger

Shimmery Light
Shimmery Light

 

Subtil look, stor effekt: Delikate champagne-toner forfører oss med duse nyanser i nude, beige og rosé. De varme fargetonene gir innfatningene en fjærlett, feminin aura. De nette acetatinnfatningene kommer i en subtil fargeskala som passer alle anledninger denne sesongen. Den transparente brilletrender passer dessuten alle hår- og hudfarger. De elegante innfatningene er spesielt flatterende mot solbrun sommerhud, samtidig som de sirlige metallinnfatningene understreker en luftig og lett sommerlook.

Flere innfatninger

Vil du vite hvilken trend som passer deg best? Bruk vårt virtuelle prøverom for å se hvilken modell som kler din ansiktsfasong.
Virtuell Try-on

https://www.misterspex.no/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Female Magnitude

 

Trenden med sirlige metallinnfatninger fortsetter også i 2021. Nette innfatninger i rustfritt stål og titan legger fokus på minimalisme og klare linjer. Utvalget av brillemodeller er mangfoldig og inkluderer alt fra overdrevne cateye-briller til forførende butterfly-fasonger, hvis innfatninger ser ut som om de smelter sammen med glassene. Stilrene og urbane looks, som trylles frem av denne populære brilletrenden, tilbys i gull eller roségull. Takket være de utallige størrelsene og designene, kan du velge blant et svært mangfoldig utvalg.

Female Magnitude

Flere innfatninger

Geometrical Varieties
Geometrical Varieties

 

Åttekantede, trapesformede, sekskantede eller helt enkelt kvadratiske innfatninger. Den geometriske trenden begrenser seg ikke lenger til de klassiske fire kantene. Med disse moderne, trendy brillene blir det neppe kjedelig, og designene balanserer perfekt mellom å være overdådige «statement-briller» og minimalistiske klassikere. Geometriske former er en stor trend i 2021, og vi får se et mangfoldig utvalg av spennende, geometriske briller.

Flere innfatninger

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-GetFrontalImage