Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹

Soflens Kontaktlinser

(7)
Viser produkter 1 till 7 av 7

SofLens kontaktlinser

SofLens er en filial av det amerikanske legemiddelfirmaet Bausch & Lomb. Det mest kjente produktet fra Bausch & Lomb er utvilsomt Ray-Ban-solbrillene (selges i Mister Spex’ nettbutikk). Når det gjelder kvalitet og varemerkeprofil, er det likevel ingen tvil om at SofLens kontaktlinser i dag kan måle seg med de mer kjente Ray-Ban-solbrillene. SofLens-serien består av til sammen sju typer myke kontaktlinser. De kjennetegnes av svært høy komfort til overkommelige priser. Uansett om du velger SofLens klassiske månedslinser, SofLens Daily Disposable, SofLens Multi-Focal, SofLens Toric eller SofLens Natural Colors, har hvert SofLens-produkt sine egne unike fordeler. Alle SofLens kontaktlinser imponerer med sine innovative materialer og sin øyevennlige design, som gir økt synsskarphet og optimal komfort.

SofLens Daily Disposable er en utmerket endagslinse som gir høy komfort og krystallklart syn uansett hvilken tid på dagen det er. SofLens endagslinser er et godt valg for deg som vil ha nye, friske linser hver dag. De er også ideelle for personer som kun bruker kontaktlinser en gang iblant i stedet for briller (for eksempel ved trening, sosiale anledninger eller bilkjøring), for allergikere og for personer med ømfintlige øyne. SofLens 59 er etterfølgeren til de populære SofLens Comfort månedslinsene. Produktserien er også utvidet med modellen SofLens 38, som effektivt låser fukt på innsiden av linsen. SofLens 38 er derfor ideelle for personer med tørre øyne. Den forbedrede stabiliteten og materialstrukturen til SofLens månedslinser gjør det enkelt å håndtere dem daglig. Også de som ikke har brukt kontaktlinser før, vil oppleve at det er veldig enkelt å bruke SofLens månedslinser.

SofLens-serien omfatter også SofLens Multi-Focal, en kontaktlinse som er utviklet for å erstatte progressive briller, SofLens Natural Colors, som gjør din naturlige øyenfarge mer intens, og SofLens Toric for personer med astigmatisme. Alle Bausch & Lomb SofLens-produkter kan kjøpes på Mister Spex til overkommelige priser, og vår 30-dagers returrett gjelder for alle varer. Vil du gjøre et røverkjøp, bør du benytte deg av Mister Spex’ mengderabatt og pakketilbud, hvor du kan spare opptil 8 %.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.