Briller

Brille rammer

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
9 172 Resultater

Kjøp brilleinnfatninger på nett hos Mister Spex

Er du på jakt etter et nytt par briller som ikke bare er funksjonelle, men også fasjonable? Uansett hva som er din stil, fra klassiske og chic til sporty og morsom, så har vi innfatninger til deg. Les videre for å finne ut hvordan du finner det perfekte brilleparet til ditt ansikt og din stil.

Se og bli sett med nye brilleinnfatninger fra Mister Spex

Nesten 70% av damer og herrer bruker ofte briller. Heldigvis, er det i disse dager etstort utvalg av fasjonable brilleinnfatninger å velge mellom, spesielt på nett med Mister Spex. Dagens stilbevisste damer og herrer forstår at bortsett fra deres praktiske bruk, er et flott par briller et moteuttrykk. Uansett om din stil er vintage, moderne eller sporty, kan du finne riktig par brilleinnfatninger som passer deg i vårt store utvalg på nett. Kjøp fra dagens mest populære designere inkludert Prada, Hackett London, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana og mange flere. Finn innfatninger som passer til ditt ansikt, din hårfarge, eller til din klesstil, og la deg selv se og bli sett!

Kjøp etter form, bredde, farge og mye mer med våre filterfunksjoner

Vi gjør det enkelt å kjøpe brilleinnfatninger på nett. Bare bruk noen av filtrene som du finner på venstre navigasjonsbar. Etter bare noen få museklikk kan du se hvilke brilleinnfatninger våre eksperter har valgt for det spesielle filteret. La oss forklare noen av filtrene:

Ansiktsform: hvis du er usikker på hvor du skal begynne, begynn her. Våre eksperter har satt sammen et utvalg av innfatninger basert på hvilken ansiktsform de passer: velg formen som best representerer ditt eget ansikt (rundt, hjerteformet, ovalt eller firkantet) og voila! Nå kan du se alle innfatningene som garantert kommer til å se bra ut med din ansiktsform.

Bredde på innfatning: hvis du allerede har et par briller du liker og som passer deg bra, mål bredden i tillegg til toppen av innfatningen og skriv inn den verdien i millimeter. Som en tommelfingerregel, sier vi at brillene ikke burde være bredere eller smalere enn ditt ansikt. Selvsagt er regler til for å brytes så hvis du ønsker deg trendy ekstra brede innfatninger - gå for det!

Innfatning: innfatninger finnes i tre forskjellige modeller: rammeløs, full-innfatning eller halv-innfatning. Rammeløse innfatninger har et lett og luftig utseende og er god for en enkel stil. Full-innfatning briller er det vanligste valget og kommer i mange forskjellige former og stiler. De fleste lesebrillene kommer som halv-innfatning briller på nedre halvdel. En øvre halv-innfatning leverer et klassisk, enkelt utseende.

Form på innfatning: hvis du allerede vet hvilke former du liker, kan du velge mellom forskjellige former på brilleinnfatninger: smal, rektangulær, kvadrat, rund, pilot, kattøye og sporty. Hvis du ikke er sikker på hvilke brilleinnfatninger som passer deg, la dette feltet være og gå til ansiktsform filteret i stedet.

Farge: med så mange brilleinnfatninger i vårt utvalg, får du briller i omtrent alle fargene du kan tenke deg! Og fordi vi alltid er i forkant av trender, kan du gå for klassisk gull eller gå for enhver farge som er populært på den røde løper.

Material: velg mellom plast, aluminium, karbon, metall og mer.

Etter å ha brukt filtrene våre for å snevre inn ditt søk til noen få innfatninger, er det på tide å prøve dem, og med Mister Spex har du to valg:

  • Bruk vårt virtuelle prøverom som lar deg prøve dem på nett ved å laste opp eller ta et bilde med ditt webkamera, og deretter sette på et virtuelt par med briller på ansiktet ditt. Prøv så mange innfatninger som du bare vil, alt dette rett fra din egen sofa.

Med begge valgene har du ingenting å tape! Bestill din brilleinnfatning i dag og la ditt syn skinne gjennom.

Kjøp billige brilleinnfatninger på nett hos Mister Spex

Å bestille briller på nett virker kanskje som en skremmende prosess. Men, vi hos Mister Spex har gjort det ukomplisert og risikofritt. Spar deg selv styret med å dra fra butikk til butikk og prøve briller; gjør det fra ditt eget hjem, 24-timer i døgnet, 7-dager i uken. I tillegg, tilbyr vi deg en sjanse til å prøve brilleinnfatninger på nett i tillegg til hjemme: bare bruk vårt virtuelle prøverom.

Vi er stolte over å ha konkurransedyktige priser og et stort utvalg. Inkludert i prisen til alle brilleinnfatningene er kvalitetsglass med ultra-reflekterende belegg, UV-filter og for å fullføre det hele en hard lakk etterbehandling. Brilleinnfatninger og glass i høy kvalitet er dine når du velger Mister Spex.

Hvis du ikke er helt fornøyd med ditt kjøp, har du opp til 30-dager på å sende dem tilbake.

Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd. Ring opp vårt kunnskapsrike kundeservice hvis du har noen spørsmål eller bekymringer. Vi hjelper deg gjerne!

Kjøp Mister Spex og nyt følgende og mer:

  • Velg brilleinnfatninger fra nåtidens mest populære designere

  • Nyt et utvalg på tusenvis av stiler

  • Bruk våre filtre for å hjelpe deg med å finne riktig par

  • 30 dagers åpent kjøp

Kjøp brilleinnfatninger fra Mister Spex i dag.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo