Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Smale briller

Smale briller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Smale briller

(203)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 203

Smale briller hos Mister Spex

Smale briller er en klassisk stil, som passer mange ansiktsformer. Hos Mister Spex har vi over 2000 forskjellige rammer du kan velge mellom, fra 60 designermerker, og det er mange fantastiske smale briller representert i vårt samlede utvalg. Enten du vil ha briller med tykke, markerte rammer for å skape et autoritativt inntrykk på jobb eller noen delikate og skånsomme, smale innrammede briller til lesing, vil Mister Spex ha akkurat det du trenger.

Det er smale briller som passer til alle brillestyrker. Legg til brillestyrker som er egnet for astigmatisme, velg lesebriller eller velg briller som vil korrigere på avstand eller på nært. Siden smale briller er perfekte for å få frem det vakre i brukerens øyne, er det en god ide å velge rammer som passer til øyenfargen din. Gjør dine nye briller sterkere ved å velge ripebestandige linser, og tilsett litt UV-filter hvis du planlegger å bruke dem i solen.

Teamet hos Mister Spex gjør prosessen med å velge riktig briller for deg helt enkelt. Hos Mister Spex har du muligheten til å prøve brillene på med vårt digitale online prøverom. Last ned et bilde av deg selv eller bruk web kameraet til å ta et nytt – deretter kan du prøve så mange innfatninger du vil i komforten fra din egen stue.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo