Smale briller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
205 Resultater

Smale briller hos Mister Spex

Smale briller er en klassisk stil, som passer mange ansiktsformer. Hos Mister Spex har vi over 2000 forskjellige rammer du kan velge mellom, fra 60 designermerker, og det er mange fantastiske smale briller representert i vårt samlede utvalg. Enten du vil ha briller med tykke, markerte rammer for å skape et autoritativt inntrykk på jobb eller noen delikate og skånsomme, smale innrammede briller til lesing, vil Mister Spex ha akkurat det du trenger.

Det er smale briller som passer til alle brillestyrker. Legg til brillestyrker som er egnet for astigmatisme, velg lesebriller eller velg briller som vil korrigere på avstand eller på nært. Siden smale briller er perfekte for å få frem det vakre i brukerens øyne, er det en god ide å velge rammer som passer til øyenfargen din. Gjør dine nye briller sterkere ved å velge ripebestandige linser, og tilsett litt UV-filter hvis du planlegger å bruke dem i solen.

Teamet hos Mister Spex gjør prosessen med å velge riktig briller for deg helt enkelt. Hos Mister Spex har du muligheten til å prøve brillene på med vårt digitale online prøverom. Last ned et bilde av deg selv eller bruk web kameraet til å ta et nytt – deretter kan du prøve så mange innfatninger du vil i komforten fra din egen stue.

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo