Smale briller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
218 Resultater

Smale briller hos Mister Spex

Smale briller er en klassisk stil, som passer mange ansiktsformer. Hos Mister Spex har vi over 2000 forskjellige rammer du kan velge mellom, fra 60 designermerker, og det er mange fantastiske smale briller representert i vårt samlede utvalg. Enten du vil ha briller med tykke, markerte rammer for å skape et autoritativt inntrykk på jobb eller noen delikate og skånsomme, smale innrammede briller til lesing, vil Mister Spex ha akkurat det du trenger.

Det er smale briller som passer til alle brillestyrker. Legg til brillestyrker som er egnet for astigmatisme, velg lesebriller eller velg briller som vil korrigere på avstand eller på nært. Siden smale briller er perfekte for å få frem det vakre i brukerens øyne, er det en god ide å velge rammer som passer til øyenfargen din. Gjør dine nye briller sterkere ved å velge ripebestandige linser, og tilsett litt UV-filter hvis du planlegger å bruke dem i solen.

Teamet hos Mister Spex gjør prosessen med å velge riktig briller for deg helt enkelt. Hos Mister Spex har du muligheten til å prøve brillene på med vårt digitale online prøverom. Last ned et bilde av deg selv eller bruk web kameraet til å ta et nytt – deretter kan du prøve så mange innfatninger du vil i komforten fra din egen stue.

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo