Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Gucci

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Gucci
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Gucci Solbriller

(172)

Solbriller fra Gucci

Gucci er et av de eldste og mest berømte motehusene i verden. Navnet Gucci forbindes med glamour, luksus og en unik stil. Ikke noe annet motemerke mestrer subtil sex appeal som Gucci. Dette er tydelig i den siste solbrillekolleksjonen fra Gucci. Guccis solbriller er store, praktfulle og eksklusive – designet for mennesker som ikke er redde for å vise hvem de er.

En modell fra kolleksjonen som vi virkelig kan anbefale, er Gucci GG 1825. Metallstengene har et kremfarget mønster bestående av de karakteristiske Gucci-g-ene. Det bruntonede monoglasset med sjattering gir optimal komfort med myke neseputer i plast.

Unisexmodellen GG 1568/S CBS har en ergonomisk innfatning som passer til nesten alle ansiktsformer. Høydepunkter ved denne modellen er den innfelte Gucci-logoen på stengene og den elegante metallstripen på hengslene.

Du finner mer informasjon om hver brillemodell på de individuelle produktsidene. Finn flere bilder og se nærbilde fra alle vinkler med 360-gradersvisningen. Når du har funnet et par Gucci-solbriller du liker, kan du prøve dem med vårt virtuelle prøveverktøy. Så er det bare å fullføre bestillingen, så sender vi solbrillene raskt hjem til deg!

Er du ikke fornøyd med dine nye Gucci-solbriller? Det er ikke noe problem med vår 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Send solbrillene tilbake til oss innen returfristen og velg en annen modell fra nettbutikken vår. Det er bare én av grunnene til at Mister Spex er førstevalget for briller og solbriller på nett.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.