Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Esprit
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Esprit

(140)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 140

Briller fra Esprit

I vår nettbutikk finner du et bredt sortiment av de nyeste brillene fra Esprit. Klesprodusenten Esprit ble grunnlagt i San Francisco i 1968 og har produsert briller med styrke for menn og kvinner under merkenavnet Esprit siden 1995. Brillene fra Esprit kjennetegnes av en elegant og tidløs design. Esprits kolleksjon omfatter alt fra klassiske innfatninger i «nerdestil» til moderne garnityrmodeller. For å hjelpe deg å finne de rette brillene til ditt ansikt har vi en veiledning som viser hvilke innfatninger som kler forskjellige ansiktsformer.

Når du har funnet en stil du liker, kan du bruke vårt virtuelle prøveverktøy og prøve så mange Esprit-innfatninger du vil. Du laster bare opp et bilde av deg selv og blar gjennom vår Esprit-kolleksjon, alt sammen hjemme i din egen stue! Vår anbefaling fra 2009-kolleksjonen: Esprit ET 9342. Denne modellen er laget av plast med en unik treeffekt kombinert med en dynamisk form på innfatningen. Foretrekker du garnityrmodeller, anbefaler vi Esprit ET 9322. Brillene har en slank filigraninnfatning som gir en virkelig raffinert stil, særlig den diskré sølvfargede modellen. På Mister Spex leverer vi Esprit-brillene med plastglass av høyeste kvalitet som standard. Med belegg som beskytter mot reflekser, slitasje og smuss, vil dine Esprit-briller alltid gi deg godt syn.

Du kan også bestille dine nye briller med ekstra tynne glass, tonede glass eller glass med «lotuseffekt», som er lettere, friskere og mer vannavvisende. Skulle du ikke være 100 % fornøyd med dine nye Esprit-briller, kan du benytte deg av vår 30-dagers åpent kjøp.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo