Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Céline

(0)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 0 av 0

Céline-briller: klassiske innfatninger for moderne kvinner

Det franske luksuriøse merket Céline er et av motehusene som produserer eksklusivt for kvinner og lar menn være utenfor bildet. Dette gjelder også Céline-briller, som gjenspeiler den typiske stilen til merkevaren: grunnlaget er å skape enkle og tidløse klassikere med nye, moderne tolkninger. En sjenerøs dose feminin eleganse er det ingen mangel på, men den må aldri være altfor leken. Resultatet er en rekke ekstremt allsidige kreasjoner som kompletterer brukerens personlighet.

Fra en liten parisisk skobutikk til et globalt luksusmerke. I 1945 starter Céline Vipiana sin debut i moteverdenen med en liten butikk for barnesko i Paris. I årene som fulgte ble nye produkter og deres egne kreasjoner lagt til, og tilslutt i 1964 så deres prêt-à-porter-kolleksjon dagens lys. Banebrytende og uvanlig den gang: designeren satte et klart fokus på mote for arbeidende kvinner som var så praktisk som den var elegant. Denne designfilosofien er blitt videreutviklet gjennom årene, og startet i 2008 i regi av den britiske designeren Phoebe Philo. Hun er ansvarlig for den fantastiske suksessen de siste ti årene, der Céline har spilt en nøkkelrolle i utformingen av trender innen internasjonal kvinnemote. Intellektuell og tidløs: Céline-briller i Panto-design. Panto-briller med runde brilleglass representerer prototypen på klassisk og tidløse kvinnebriller.

Med unntak av runde ansikter er de egnet for alle ansiktsformer. Av den grunn er det ikke overraskende at Célines kolleksjon fokuserer på innfatninger i panto-stil. Ved nærmere undersøkelse er glassfasongen ikke sirkulære, men lett flatet på toppen. Dette understreker øyenbrynene subtilt, og sikrer et harmonisk samspill mellom ansikt og briller. Det store utvalget av forskjellige varianter av Céline-briller i panto-form, med subtilt forskjellige konturer gjør det lettere for deg å velge en optimal modell. Et bredt spekter av farger gir deg ekstra designfrihet: i tillegg til den tradisjonelle hornstilen i lys eller mørk, finnes det også trendy transparente plastversjoner. Det nye materialet kombinerer den klassiske silhuetten med uformell sportslighet.

Dette gjør disse brillene fra Céline til et interessant alternativ for kvinner som også er forelsket i denne klesstilen. Likevel bevarer de fortsatt den intellektuelle auraen som omgir denne brilleformen. Fantastisk, men likevel feminin: "nerd-briller" av Céline. Kanskje du har et ganske rundt ansikt? I så fall kan de mer kantete Céline-brillene være mer passende. Blant bestselgerne er fremdeles modeller med firkantede brilleglass og distinkt utformede innfatninger, ofte kjent som "nerd-briller".

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to organiske glass med refleks og herdebehandling (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo