Victoria Beckham Solbriller

Victoria Beckham
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
62 Resultater

Victoria Beckham briller nå med iøynefallende solbriller med spennende kontraster 

I’ll tell you what I want, what I really, really want – nemlig nye solbriller fra Victoria Beckham-kolleksjonen! Posh Spice har tidligere designet briller og nå kommer solbrillene også. Disse inkluderer alt fra klassiske pilotbriller til supertrendyrunde briller og vintageinspirerte briller med solbrilleform. I tillegg finner du alle fjorårets favoritter i kolleksjonen. Kjedelig, sier du? Langt ifra – Victoria Beckham har nemlig forstått hvordan man lager spennende nytolkninger av gamle klassikere. Blant annet finner vi helt nye solbrilleformer som synes å kombinere kjente og populære former. Modellen Runway er trolig inspirert av biene og har en unik form: Den runde ytterkanten står i spennende kontrast til den mangekantete innsiden. Vi vet hva vi har lyst på – hva vil du ha? 

Victoria Beckham: Briller som forener elegant design med skikkelig håndverk 

I Spice Girls var hun kjent som Posh Spice og sto for eleganse og stil. Dette har hun også tatt med seg videre som designer: Victoria Beckhams solbrillekolleksjon er klassisk, feminin og ikke minst fornem. Alle modellene er omhyggelig designet for så å bli ferdigstilt i Italia. De spennende fargene og formene gir hver enkelt modell et unikt utseende, perfekt for å fremheve personligheten din. Det er ikke rart at Victoria Beckham regnes som et av de største stilikonene i nyere tid. Hos Mister Spex kan du kjøpe de flotteste brillene og solbrillene fra Victoria Beckham. Har du et webkamera? Da kan du i tillegg prøve de fleste modellene online, enkelt og praktisk. 

Finn den perfekte brilleformen til ansiktet ditt 

Mange trender, stiler og spesielt tilbehør virker utrolig tiltrekkende for oss motegale – solbriller er intet unntak. Men uansett hvor flott en brillemodell måtte være, er det alfa og omega at innfatningen faktisk passer til din ansiktsform. Vi anbefaler følgende tommelfingerregler: 

  • Ovalt ansikt? Hurra! Nesten alle Victoria Beckham-briller passer denne ansiktsformen. 

  • Har du et rundt ansikt? Da egner innfatninger med skarpe kanter og kvadratiske former seg spesielt godt. Unngå solbriller med en tykk, markert innfatning for et mest mulig flatterende uttrykk. 

  • Har du et hjerteformet ansikt? Da passer runde former som pilotbriller ekstra godt. 

  • Runde solbriller, pilotbriller og butterfly-formede briller er de beste valgene for deg med et firkantet ansikt. 

Velg rett solbrille og du er klar for alt 

Så snart du vet hvilken solbrilleform som passer best, begynner moroa: Finn dine nye favorittbriller! Bruk filtrene i søkefunksjonene for å finne rett innfatning og form, makspris og bredde på ansiktet. I tillegg kan du angi ønsket farge på innfatning og glass. Dermed får du raskt se alle modellene som imøtekommer dine ønsker. Takket være vårt virtuelle prøverom kan du prøve de aller fleste modellene på online – og enkelt bestemme om dette er brillen for deg. Hvis du mot formodning ikke finner en favoritt fra Victoria Beckham, så ta en kikk på andre populære merker og designere, som Balenciaga, Miu Miu, Prada og . 

 Kjøp briller på nett – mer enn 7000 modeller 

Som Europas ledende nettoptiker tilbyr vi våre kunder en unik kjøpsopplevelse. Målet vårt er å bistå deg som kunde gjennom hele kjøpsprosessen, så du finner de perfekte brillene. Noen av fordelene ved å handle hos Mister Spex: 

  • Solbriller kan enkelt prøves online 

  • Mange solbriller kan tilpasses med styrke 

  • Alltid aktuelle former, farger og stil 

  • 30 dagers åpent kjøp 

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo