miu-miu
  Briller       Solbriller
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Miu Miu

(64)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 64

Kjøp Miu Miu-solbriller online hos Mister Spex

Det italienske designhuset Miu Miu er kjent for å være mote fremmende og ha en unik kreativitet. Inspirert av klassisk design, gjør det innovative teamet på Miu Miu en moderne vri for å skape nye standarder. Handle Miu Mius siste design på Mister Spex. Vi har fått de hotteste brillene til rimelige priser. Finn ditt nye par Miu Miu-solbriller her.

Morsomme, flørtende og fasjonable: Miu Miu-solbriller fra Mister Spex

Miu Miu har etablert seg som et unikt og virkelig iøynefallende designermerke da den er "lillesøsteren" til high-end motemerket Prada, som igjen er kjent for sin sprudlende, kreative og friske design. Meget beundret av dagens kjendiser på A-listen. Hvis det er et par dristige, lekne solbriller du leter etter, kan du handle dem hos. Nyt vårt fantastiske utvalg av Miu Miu-solbriller til rimelige priser. Vi tilpasser også styrkeglass til et stort utvalg Miu Miu-solbriller med våre brilleglass av høy kvalitet som er herdet og belagt med en antirefleksbehandling. UV-beskyttelse har aldri sett så bra ut! Finn ditt drømme par og bestill online i dag.

Få en dristig «look» med Miu Miu

Miu Miu solbriller er for dagens moderne, spesielle og unike kvinner, og utvalget på nett hos Mister Spex har en rekke former, farger og størrelser å velge mellom. Våre filtre gjør det enkelt å finne riktig par: handle etter innfatnings form, størrelse eller pris. Du kan også dra nytte av ansiktsformfilteret vårt. Bestem hvilken av de fire ansiktsformene som er nærmest din egen, og se hvilke innfatninger ekspertene våre ville valgt.

Vi har også en innovativ "Virtual Try-On" -funksjon som hjelper deg handle trygt. Bare velg et portrettbilde (eller ta et med webkameraet ditt), last det opp, så kan du øyeblikkelig se hvordan et par Miu Miu-solbriller vil se ut på deg. Gå videre, prøv så mange du vil, uansett hvilken tid på dagen det er; for siden du handler hjemmefra kan du virkelig det!

Dersom du ønsker styrke glass i brillen du har valgt kan du bruke det praktiske filteret for å se hvilke par du da kan velge mellom. Hvorfor stå på fortauet eller tilbringe timer i et kjøpesenter når du praktisk talt kan prøve deg på hundrevis av solbriller fra sofaen eller pulten din? Last ned bildet ditt og ha det gøy med shopping!

Miu Miu av høy kvalitet til en overkommelig pris

Det er det du får når du velger Miu Miu solbriller fra Mister Spex. Etter at du har bestemt deg for paret ditt med Miu Miu-solbriller, er du bare noen få klikk unna å motta din nye stil. Leveringen er rask og pålitelig, takket være våre leveringspartnere og deres sporingstjenester og - best av alt - gratis når du bestiller er over 700kr. Vi er sikre på at du vil elske dine nye Miu Miu-solbriller, men hvis du overhodet ikke er helt fornøyd, kan du returnere dem etter våre retningslinjer. Vårt hyggelige kundeserviceteam er klare til å svare på de spørsmål du måtte ha. Ring oss, eller send oss en e-post for svar og råd. Mister Spex: den moderne måten å handle solbriller på. Når du velger Mister Spex, får du mer enn bare et fantastisk par Miu Miu-solbriller for pengene. Du får også følgende:

  • Gratis levering hvis bestillingen er over 700kr.
  • Til solbriller leverer vi inkludert i prisen fargede glass med antirefleksbelegg og hard coating, med UV- filter.
  • Finn dine MIU MIU briller på Mister Spex i dag – kontakt kundeservice dersom du har noen spørsmål.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to organiske glass med refleks og herdebehandling (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo