Hometrial

Gratis hjemlån

Lurer du på om innfatningene faktisk passer deg? Det er ingen grunn til å sitte og gruble – prøv inntil 4 par på hjemme hos deg selv, helt kostnadsfritt.


Oppdag nå

Hvordan det fungerer i 4 trinn:

1. Velg inntil 4 par briller

2. Prøv brillene på i 10 dager

3. Velg glass til brillene dine

4. De nye brillene dine er klare!


Så enkelt er det


1. Velg inntil 4 par briller

Velg ønsket brille og klikk på knappen «Prøv hjemme» på produktsiden. Vi sender deg innfatningene (uten styrke) i løpet av 2–8 virkedager, selvfølgelig helt kostnadsfritt.

Select up to 4 glasses for home trial

10-days to try on at home following receipt

2. Prøv brillene på i 10 dager

Når du har mottatt brillene dine, har du 10 dager til å prøve dem på hjemme – helt uforpliktende. Ta selfies og spør venner og familie om hva de synes! Pass på å returnere alle brillene innen hjemlånsperioden på 10 dager er over.


3. Velg glass til brillene dine

Har du funnet din favoritt? Fortell oss, via din kundekonto, hvilken modell du ønsker deg samt verdiene fra brilleseddelen din. Dersom du ikke kjenner til verdiene dine, ta kontakt med din lokale optiker for en synstest.

Choose your values & lenses or select four new frames

Your new glasses have arrived! 30-Day Money Back Guarantee.

4. De nye brillene dine er klare!

Du mottar de nye brillene dine med valgte styrker innen 6–18 virkedager, etter montering og kvalitetskontroll av vår optiker i Berlin. Vår kundeservice er også her for deg hvis du har spørsmål. Dersom du mot formodning skulle angre deg på kjøpet, tilbyr vi 30 dagers åpent kjøp.


Ofte stilte spørsmål


Hvor mye koster hjemlån?

Vi har gratis hjemlån av briller til kundene våre. Det anbefales at man velger Klarna faktura som bestillingsmiddel, ettersom verdien på hjemlånet vil bli reservert på din bankkonto dersom du velger å betale med kortbetaling. Pengene er da låst på kortet ditt som en garanti for oss og de er da ikke tilgjengelige for deg. Mottar vi hjemlånet i retur innen tidsfristen heves reservasjonen og dersom de er trukket, blir du refundert. Faktura vil bli slettet.

Hvor lenge kan jeg prøve brillene på hjemme?

Du kan prøve brillene hjemme hos deg selv i 10 dager, men vi anbefaler at du returnerer dem så snart du kan, da det hender at det oppstår forsinkelser med forsendelser hos Posten.

Hva skjer dersom jeg returnerer varene etter de 10 dagene?

Dersom Mister Spex ikke mottar de returnerte brillene ved hjemlånets slutt, blir du automatisk trukket for dem. Er brillene på vei til oss i posten, vennligst vent på en bekreftelse fra oss, og vi sørger for at du får pengene igjen.

Når begynner perioden for 30 dagers åpent kjøp?

30 dagers åpent kjøp perioden begynner den dagen du har mottatt varen. Ved godkjent retur innen denne perioden, får du hele beløpet refundert/tilbakebetalt.

Kortet mitt er blitt belastet, hva skjer nå?

Dersom vi har trukket kredittkortet ditt med hjemlånets ordreverdi, er det mest sannsynlig fordi vi ikke har fått dem tilbake i løpet av 10-dagersperioden. Så snart vi mottar brillene, refunderer vi beløpet til kortet ditt. Hvis du har bedt om å få tilpasset glassene med styrke for en av innfatningene, beregner vi den korrekte prisen og refunderer forskjellen.

Hva slags glass er det i innfatningene ved hjemlån?

Enkle glass av plast, uten styrke. Så snart du har valgt en innfatning, kan du få dem tilpasset din synsstyrke.

Når mottar jeg de nye brillene mine?

Så snart du har bestemt deg for en innfatning, vennligst returner alle innfatningene til oss. Etter å ha bekreftet ditt valg av glass, mottar du dine nye briller i løpet av 6–18 virkedager etter at returen av hjemlånet ditt er registrert mottatt hos oss.

Tips: For å motta dine nye briller så fort som mulig, kan du legge inn en ny, separat bestilling direkte. Gjør du dette, kan du spare 2–3 dagers leveringstid og 1–3 dagers behandlingstid i vår returavdeling.

Kan jeg også bestille hjemlån av solbriller?

Dessverre er ikke solbriller en del av vårt hjemlån, da dette kun inkluderer våre briller med styrke. Du kan selvfølgelig bestille solbriller på ordinær måte og prøve dem på med vissheten om at vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp. Solbriller må returneres i perfekt stand, uten riper/skader, innen den nevnte perioden. Oppfyller returen kravene, refunderer vi ordrebeløpet.

Hvor mange ganger kan jeg bestille hjemlån?

Du kan til enhver tid bestille 4 nye briller til hjemlån.

Følgende gjelder for10 dagers hjemlån. Ved bestilling med bankkort reserveres hjemlånets verdi på kortet ditt. Vi anbefaler at du velger Klarna faktura som betalingsmåte. Skulle hjemlånsbestillingen din også inkludere andre varer som solbriller eller pleieprodukter, vil bestillingen regnes for et kjøp og kortet ditt belastes umiddelbart med hele ordrebeløpet. Vi anbefaler at det legges inn separate bestillinger dersom du ønsker andre produkter i tillegg til hjemlånet.


Var denne informasjonen nyttig?

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo