Ted Baker Solbriller

Ted Baker

Oppdag vårt utvalg av Ted Baker solbriller

Ted Baker er mer enn bare mote og livsstil. Dette selskapet er synonymt med britisk kvalitet og håndverk. Denne kolleksjonen med Ted Baker solbriller er stolt laget med britisk DNA, og legemliggjør alt som er elsket om dette merket. Disse solbrillene er laget for den moderne kvinnen, og er seriøst pene og laget for å beskytte øynene.

Det ultimate utvalget av Ted Baker solbriller

Hva skiller Ted Baker solbriller fra resten? Britisk håndverk av høy kvalitet og luksus til en god pris. Vi har et fantastisk utvalg av Ted Baker solbriller. Ved første øyekast føles denne kolleksjonen som en nett butikk, full av herlige pene pastellfarger. Formene på rammene er en signatur for Ted Baker, med en blanding av Rektangulære, aviator, cat-eye eller ovale fasonger. Rammene er laget av tynt metall, som er nett, men laget for å vare. Rammer og pastellfargede glass projiserer Ted Baker-femininitet som har blitt en så ikonisk del av merkevaren. Hvert par Ted Baker-solbriller er laget for å beskytte deg mot skadelige UV-stråler. Linsene kommer i enten klassisk, gradient fargetone eller polarisert. Og vi tilbyr også muligheten til å montere disse med reseptbelagte glass.

Ted Baker: fra herreskjorter til luksuriøse solbriller.

Ted Baker er alt annet enn vanlig. Historien begynner i Glasgow, 1987, med opprettelsen av en linje herreskjorter. Siden den gang har merkevaren utvidet seg til fullverdig mote- og livsstil merke, og Ted Baker har bevist seg som et typisk britisk. Designene skylder mye av deres britiske arv, som har blitt elsket hjemme og i utlandet. Merket har nå en sterk internasjonal tilstedeværelse med butikker i over 35 land.

Ray Kelvin, grunnleggeren av Ted Baker, ønsket å skape et merke som var mote og godt laget uten å koste den berømte skjorten. Denne tesen følger fremdeles merkevaren. Hvert produkt blir nøye overvåket av Kelvin, og sikrer at kvaliteten og stilen aldri blir kjedelig.

Kvaliteten som folk har blitt glad i, finnes i hvert par Ted Baker solbriller. Du er kanskje allerede en fan av dette merket, men hvis ikke prøv Ted Bakers selv og se hva alt oppstyret handler om.

Mister Spex: Det eneste stedet å bestille Ted Baker solbriller

Vi vet hva du tenker, er det virkelig mulig kjøpe solbriller på nettet? Vel, det korte svaret er ja, hvis du kjøper fra Mister Spex. Vi lytter til hva kundene våre ønsker og har opprettet en nettbutikk som ikke føles som din vanlige nettbutikk. Det har alle de normale fordelene, men med litt ekstra. Vi tilbyr:

  • Et filter for forskjellige ansiktsformer: Du finner dette på venstre side av siden. Det matcher ansiktsformen til bestemte rammeformer. Dette betyr at du øyeblikkelig kan se hvilke Ted Baker solbriller som passer deg best.

  • Generell prøvefunksjon: dette er en av våre kunders favorittfunksjoner. Bare klikk på webkamerafunksjonen under solbrillene, så ser du ansiktet ditt med den Ted Baker solbrillen du vil prøve. Du får en god ide om hvordan de faktisk vil se ut og føles som om du er i butikken.

  • Vi har lyttet til deg og hva du vil, og det har aldri vært enklere å handle solbriller på nettet. Og enda bedre, alle våre kunder kan glede seg over gratis porto på bestillinger over 700kr.

Bestill online hos Mister Spex i dag og nyt: Det beste utvalget av Ted Baker solbriller. Lave priser Gratis porto på ordrer over 700kr. Risikofri shopping med våre ansiktsformfiltre og virtuelt prøveverktøy. Hjelpsom kundeservice. Å finne de riktige solbrillene er det vi gjør best. Oppdag hvorfor så mange mennesker allerede handler hos oss.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo