vogue
  Briller       Solbriller
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

VOGUE Eyewear

(102)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 102

Vogue Eyewear-solbriller

Vogue-solbrillekolleksjonen har stilige og glamorøse modeller for et flott sommerutseende. Vogue solbriller er laget eksklusivt for kvinner. Hos Mister Spex finner du et bredt utvalg av solbriller av Vogue i de mest trendy fargene og fasongene. Det finnes også en rekke innfatninger med hel ramme, samt de med halv og helt uten ramme som passer enhver kvinnes smak.

Dette året tilbyr Vogue et utvalg av fasjonable solbriller som er store. Hvis XXL-utseendet ikke er noe du for deg, har vi også mer diskret, moderne design. Vogue solbriller er tilgjengelige i sommerfargene lilla, rødt og gull, og kommer også i de klassiske nyansene av mørk grå, brun og selvfølgelig svart. For de langsynte - eller nærsynte kunder er det et utvalg av Vogue-solbriller som er tilgjengelige for solbrilleglass med styrke.

Kvinner som liker gull bør ta en titt på Vogue VO 3676SB 280/13. Denne smale halv -garnityren brillen har diskret steiner på stengene. De store glassene blokkerer ikke bare 100% av solens skadelige stråler - de er også perfekte for litt privatliv når du trenger det. Til dette anbefales modellen VO 2568S 16538H. Disse Vogue-solbrillene med sommerfugl fasong har en vintage appell som er veldig hipp akkurat nå. Avskårne brilleglass og de mørkfargede indre sidene av innfatningen er elegante detaljer.

Begynn å bruke lilla! Hvis du trenger reseptbelagte briller, kan du bestille utvalgte modeller fra Vogues solbrillekolleksjon med skreddersydde korrigeringsglass. Velg «med styrke» fra venstre meny og se på alternativene som tilbys. Bestill som briller med styrke og fyll ut detaljene fra brilleseddelen din. Det er så enkelt som det.

Mister Spex leverer hele i Europa og tilbyr det høyeste nivået av kundeservice. Du kan kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål om bestillingen din.

Mister Spex: nummer én for solbriller, og nummer én for kundeservice. Detaljert informasjon om bestilling, frakt og retningslinjene våre for retur finner du i vår guide på nettsiden vår.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo