Escada Solbriller

ESCADA

Solbriller fra Escada

Varemerket Escada står for luksus og eksklusivitet – noe som gjenspeiles i den stilige solbrillekolleksjonen fra Escada. Kreasjonene er ofte eksklusive og særpregede og garanterer deg en glamorøs entré på en hvilken som helst fest. Solbrillene i Escada-kolleksjonen er definitivt ikke for de sjenerte! Trendsettere og fashionistaer vil elske de eksentriske modellene og den umiskjennelige Escada-looken.

Foruten de karakteristiske fargekombinasjonene til Escadas solbriller finner du også klassiske svarte, hvite og brune modeller i Mister Spex’ sortiment. Det er også sterke innslag av uvanlige former og spennende detaljer.

Et spesielt høydepunkt er Escada SES 717 0579. Den slanke metallinnfatningen er helt unik, med smale, sølvfargede stenger. Monoglasset med sølvfarget innfatning formet som et åttetall vil garantert vekke oppsikt.

Velg din favorittmodell og få mer informasjon på den individuelle produktsiden. Vi har en rekke bilder og en 360-graders visning hvor du kan se dine nye Escada-solbriller på nært hold og fra alle vinkler! Og best av alt: med vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne de perfekte solbrillene til ansiktet ditt hjemme i din egen stue.

Husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Escada-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 30-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo