Carolina Herrera Solbriller

Carolina Herrera
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
43 Resultater

Solbriller fra Carolina Herrera

Carolina Herrera kan med god grunn kalles et usedvanlig talent. Med sin teft for ubetinget eleganse, sitt samspill mellom form og farge og sin sans for detaljer er hun i dag en av de mest ettertraktede og framgangsrike haute couture-designerne. Utrolig nok har ikke designeren, som er født i Venezuela, utdanning innen design. Hennes imponerende ferdigheter er ene og alene selvlært. I 1980 la Herrera grunnlaget for sitt moteimperium da hun, etter anbefaling fra venner, lanserte en liten kolleksjon av egendesignede kjoler på markedet. Kolleksjonen ble en så umiddelbar suksess at Carolina Herrera flyttet fra hjemmet sitt i Venezuela til motemetropolen New York. Det var her hun etablerte varemerket med sitt eget navn i 1981.

Solbrillene fra Carolina Herrera har en tidløs eleganse og en herlig feminin og ren stil. Designen har tydelig fokus på detaljer, og stilen er klassisk, men likevel moderne. Geometriske former og mønstre hånd i hånd med eleganse og raffinement er en perfekt beskrivelse av Carolina Herreras imponerende forståelse av estetikk: Enten det gjelder et klesplagg eller en parfyme, må klarhet komme fra det innfløkte.

Solbrillene fra Carolina Herrera inspirerer med sine duse farger som framhever øynenes karakter på en elegant måte. Innfatningene er preget av vakre fargekombinasjoner og toner, for det meste i varmbrune og gylne nyanser og klassisk svart. Små nagler og intrikate mønstre og trykk, samt den sofistikerte bruken av varemerkets initialer, er spennende detaljer som hever produktene.

Solbrillene fra Carolina Herrera er laget av kvalitetsplast og metall. De imponerer med høy kvalitet og førsteklasses håndverk som gjør varemerkets profil komplett. Du finner solbrillene fra Carolina Herrera 2017 i vår nettbutikk sammen med flere solbriller fra andre varemerker.

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo