Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Runde briller

Runde briller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Runde briller

(3.608)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 3.608

Runde briller som fullfører din look fra Mister Spex

Runde briller er en populær innfatning, og hos Mister Spex er vi stolt over å ha et stort utvalg av runde briller fra internasjonale designere som Prada, Polo Ralph Lauren, Ray-Ban og Persol, i tillegg til mange andre. Og når du kjøper runde briller i vår nettbutikk, får du gratis frakt på alle kjøp over 700 kr. Med vårt virtuelle prøverom, kan du også prøve ut dine nye briller på nett!

Vis deg frem med runde briller fra Mister Spex

Briller, er som med ansikter, de kommer i alle former og fasonger. Runde briller fra designermerker er derfor et ideelt valg for mange personer med runde og ovale ansikter, men også for de med firkantete og hjerteformete ansikter. Uansett hvilken stil du er på jakt etter, har vi runde merkebriller produsert med den høyeste kvaliteten innenfor briller.

Så uansett om du er herre eller dame, om du er på jakt etter normale runde briller eller noen som er litt ekstra, så vil du finne nøyaktig det du er på jakt etter i nettbutikken til Mister Spex.

Bruk vårt virtuelle prøverom når du prøver på nye runde briller før kjøp

Å prøve nye briller er en viktig del av prosessen og vårt nyttige virtuelle prøverom gjør denne prosessen mye enklere fra innsiden av dine egne fire vegger. Å bruke dette verktøyet er kjempeenkelt: bare last opp et bilde av deg selv - eller skru på datamaskinen eller mobiltelefonens webkamera – deretter kan du bla deg gjennom vårt utvalg, slik at du får prøvd ut hvordan innfatningene ser ut på ditt ansikt. På denne måten blir du ikke bare forelsket i designet på innfatningen og glassene, men også hvordan de runde brillene ser ut på deg.

Hva skjer hvis du bestiller et par runde briller, men ikke er fornøyd med hvordan innfatningen føles på deg? Med vår 30 dagers åpent kjøp, har du muligheten til å returnere dem. Du trenger altså ikke å beholde de runde brillene om du ikke ønsker det. Det er trygt å handle hos Mister Spex. Dine runde briller er altså bare et tastetrykk unna, og vi leverer fraktfritt bestillinger over 700kr. Med Mister Spex, er nettprosessen enkel og akkurat slik du liker det: problemfritt.

Et stort utvalg av runde innfatninger

Uansett om du ønsker innfatning laget av metall, plast, titan eller tre - uansett hvilken av regnbuens farger - og uansett om du er på jakt etter retro briller eller enklere innfatninger, har vi runde briller som vil se bra ut på deg og er både fasjonable og praktiske. Fra briller til daglig bruk til et par runde briller du bare tar på deg når du ikke bruker kontaktlinser, hos Mister Spex kan du være sikker på at kvaliteten vil overgå forventningene dine og gi deg briller du vil bruke i lang tid framover.

God service hele veien

Og fordelene ved kjøp av runde briller fra Mister Spex stopper ikke der. Vi tilbyr også gratis levering på alle ordrer over 700 kr, noe som betyr at du ikke bare vil spare på den rimelige prisen du betaler for våre runde designerbriller, men også på fraktkostnadene. Fra vår store kolleksjon av runde briller til vårt virtuelle prøverom og gratis levering, kan servicen til Mister Spex bare sammenlignes med kvaliteten på de runde designerbrillene i vår kolleksjon

Noen av høydepunktene på servicen til Mister Spex er:

  • Vennlig kundeservice du kan kontakte når som helst
  • Rimelige priser på designerbriller
  • Ditt kjøp inkluderer glass med UV-filter og anti-reflekterende behandling
  • Du får din bestilling levert gratis på ordrer over 700 kr
  • Vårt virtuelle prøverom lar deg prøve ut nye briller før kjøp
  • 30-dagers åpent kjøp

Bla gjennom vårt utvalg i dag og finn akkurat den innfatningen du har drømt om!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo