Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Sommerfugl briller

Sommerfugl briller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Sommerfugl briller

(1.136)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 1.136

Prøv på brillene dine på før du bestiller

Leter du etter en spennende fasong for dine neste briller? Da har vi den perfekte løsningen: sommerfugl- fasong! Disse trendbrillene passer godt med en rekke stiler og i enhver situasjon. Vårt utvalg av sommerfugl-fasong briller inkluderer mange av verdens beste designernavn. Og fordelene med å handle hos Mister Spex stopper absolutt ikke der!

Se kul ut briller med sommerfugl- fasong briller fra Mister Spex

Briller tjener et klart praktisk formål - de forbedrer synet ditt - men briller er så mye mer enn dette. Formen, størrelsen og fargen på brillene dine kan tilpasses antrekket ditt, og vårt utvalg av sommerfugl-fasong briller tilbyr noe for alle med en ivrig motesans.

Sommerfugl-fasong brillene ser bra ut på alle slags ansikter, men de er spesielt fantastiske på ovale ansikter. Enten du foretrekker et dristig fargevalg på rammen din eller føler deg mer komfortabel med nedtonet eleganse , er våre designerbriller garantert å inkludere noe som passer til din stil. Blant våre designere:

 • Calvin Klein
 • Vogue Eyewear
 • Mexx
 • Prada
 • Dolce & Gabbana
 • Miu Miu, og mange andre anerkjente internasjonale designere

Prøv de utvalgte brillene dine online hos Mister Spex

Vi vil at du uten tvil skal vite hvor fantastiske våre sommerfuglformede briller ser ut på deg før du kjøper, og med vårt online prøve verktøy kan ikke det å prøve favorittbrillene dine være enklere. Alt du trenger er et bilde eller et webkamera, og verktøyet vårt lar deg prøve de valgte brillene til ansiktet ditt med riktige proporsjoner, og gir deg den hjelpen du trenger for å se selv hvilken perfekt match brillen er for ansiktet ditt.

Vi innser selvfølgelig også at så fabelaktige som brillene kan se ut i ansiktet ditt i prøverommet ofte kan være en helt annen ting når brillen skal brukes hele tiden. Hvis dette er tilfellet med de sommerfuglformede brillene du kjøper fra Mister Spex, garanterer vår 30 dagers- pengene tilbake garanti at du får full refusjon dersom du velger å returnere dem.

Gjort på bestilling: utmerket service med Mister Spex

Brillenes ramme er et stilvalg, men glassene er minst like viktige. Enten du velger de enkle glassene som er inkludert i kjøpesummen, eller velger et av våre andre glassalternativer, har hvert glass vi leverer en ripebestandig og refleksfri coating som og gir ekstra beskyttelse mot solen i solen form av et integrert UV-filter.

Og tjenesten vår strekker seg lenger enn våre høykvalitets glass og designerbriller. Når du handler online hos Mister Spex, får du også:

 • Billige priser på flotte briller fra internasjonale designere
 • Vårt innovative verktøy for online prøving, slik at du kan prøve brillene i komforten fra ditt eget hjem
 • Gratis levering på alle ordrer fra 700 kr og over
 • Retningslinjer for 30 dager- åpent kjøp
 • Profesjonell og vennlig kundeservice

Ta deg et blikk inn i det 21. århundre med et par briller med sommerfugl-fasong i dag - og møt morgendagen med et nytt blikk!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo