Briller

Garnityr briller

rimless-glasses
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
145 Resultater

Stilige rammeløse briller fra Mister Spex

Rammeløse briller er en tidløs “look” som gjør den til det perfekte motetilbehøret år etter år.Med vårt store utvalg av kantløse merkevarer, kan du være sikker på å finne et yndlings par som både passer din stil og utseende.

Se kul ut I kantløse briller med matchende brilleglass

Fargerike, store og ekstravagante briller er ikke ditt eneste valg når det gjelder fasjonable briller. Med kantløse briller, fremtrer du med en profesjonalitet og seriøsitet – i tillegg til en eleganse og klasse. Et annet pluss med kantløse briller er at de rene linjene fremhever din naturlige look, og lar dine nydelige øyne skinne, uten å konkurrere med brillen. .

Vårt utvalg av rammeløse briller består av forskjellige merker deriblandt Ray- Ban, Dolce & Gabbana, Prada og mange flere. Enten du foretrekker metal rammer eller briller lalaget av høykvalitets plast eller muligens en ekstra bestandig titan briller, er vi sikker på at vi har akkurat den brillen du leter etter hos oss. Også innen fasongen har vi dekket alt, du vil finne rammer med smale rektangulære fasonger, kantløse i den klassiske Wayfarer stilen og runde eller ovale fasonger. Og dersom du ønsker det kantløse og tidløse briller, men med en fashion farge – kan du om du vil velge brilleglassene I en farge og stang endene I rosa, blatt, rødt eller med et stort utvalg mønster å velge mellom, og som vil gi deg det uttrykket du leter etter

Se de kantløse brillene på før du bestiller

Takket være vårt nyttige verktøy for online prøving kan du se hvordan du ser ut med brillene på før du kjøper dem. Det er enkelt å bruke testverktøyet: last opp et bilde - eller slå på webkameraet på datamaskinen din eller mobilenheten - og bla gjennom vårt utvalg av briller og glass uten rammer for å få en ide om ikke bare hvordan brillene ser ut, men hvordan de ser ut på deg. Når du har plukket ut brillene du ønsker, er du klar til å bestille.

Selv om verktøyet vårt på nettet er en ypperlig måte å vite om brillen ser bra ut på deg og passer til ansiktsformen, din vi vet også at det å bruke dem faktisk er en viktig del av å bruke dem. Vår 30-dagers- pengene-tilbake-garanti gir deg friheten du trenger for å få prøvd dem på hjemme, og hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd, kan du sende dine kantløse briller tilbake til oss og vi vil refundere deg uten spørsmål. Vi er også glade for å sende deg brillen du har bestemt deg for. Du får service med et smil hvert eneste skritt på veien med Mister Spex og dets team av medarbeidere.

Velg glass som passer dine behov

Rammene er viktige, men det er glassene også, og hos Mister Spex får du ikke annet enn det beste til en pris du har råd til. Våre klassiske klare brilleglass er ripebestandige og super anti-reflekterende men du kan også velge blant flere glassalternativer en det som er inkludert i prisen når du kjøper briller hos oss. Du kan også velge å sette inn fargede glass, eller polariserte solbrilleglass om du ønsker det, disse hjelper deg med å gjøre gjenskinn til et minimum, perfekt hvis du bruker briller mens du driver med sport utendørs. Du kan også få fargeskiftende glass til dine kantløse briller, slik at du kan bruke de samme brillene uansett om du er innendørs eller ute i solen.

Du kan enten sende oss brilleseddelen din dersom du er usikker på om du er usikker på hvilke verdier som skal legges inn i bestillingen din.

Skaff deg de nye kantløse brillene i dag

Uansett hvilke kantløse briller du velger eller hvilke glass du bestiller, betyr prisene våre at du ikke trenger å tømme lommeboken for å få din designerbriller.

Her er en kort oppsummering om hvorfor Mister Spex raskt er blitt stedet til å kjøpe briller online i Storbritannia:

  • Meget konkurransedyktige priser på designerbriller

  • Linser av høy kvalitet med UV-filter og antirefleksbehandling

  • Utmerket kundeservice

  • Stort utvalg av designerbriller

  • 30-dagers full refusjonsgaranti

Prøv på våre kantløse briller i dag, bestill og du vil snart motta dine nye briller.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo