Briller

Rektangulære briller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
1 091 Resultater

Vær en trendsetter med rektangulære briller

Fra ovale og runde ansikter til firkantede og hjerteformede ansikter, rektangulære briller ser bra ut over hele linjen. Disse stilige brillene gir deg en profesjonalitet og skiller deg fra resten. Vårt utvalg av den rektangulære brillen kommer fra verdens mest etterspurte designere, og sikrer at uansett hvilken personlig stil du har vil du finne et par rektangulære briller som appellerer til deg.

Vis din mote fremover med trendy rektangulære briller

Hvis du ønsker å skille deg selv med et dristig, profesjonelt utseende, er rektangulære briller det perfekte tilbehøret. Trendy rektangulære rammer ser fantastiske ut på alle ansiktsformer , og vårt utvalg av briller inkluderer noen av de mest elskede designerne der ute. I katalogen vår kan du være sikker på at du finner en ramme du er glad i fra toppdesignere som:

  • Boss

  • Gucci

  • Prada

  • Carrera

  • Ray-Ban

  • Diesel, og mange andre

Du finner innfatninger hos Mister Spex som både har hel ramme, er rammeløse eller har halv ramme – og med vårt digitale prøverom og med våre filter verktøy gir vi deg alt du trenger for å finne akkurat det rette paret til ditt ansikt og dine spesifikke ønsker.

Nyt bekvemmeligheten ved å handle hjemme

Vi vet at du er opptatt med å leve livet, men det er ingenting som stanser deg fra å prøve brillene på før du kjøper dem hos Mister Spex. Med vårt innovative online prøveverktøy kan du se hvordan favorittbrillene dine ser ut på ditt ansikt uten å forlate hjemmets lune rede. Bare last opp et bilde av deg selv eller la verktøyet vårt få tilgang til webkameraet ditt, så kan du bla deg gjennom vårt utvalg av rektangulære briller. Monteringsverktøyet tilpasser brillen til ansiktet ditt, og du får se hvor fantastisk den nye brillen din ser ut på deg!

Og hos Mister Spex, stopper ikke vår oppmerksomhet på detaljer med dette. Vi sørger også for at brilleglassene dine er av ypperlig kvalitet. Hver brille du kjøper hos Mister Spex leveres medripebestandige og refleksfri glass som vil bestå tidens tann, kyndige ansatte ved vårt verksted sliper inn brilleglassene etter styrkene du har lagt inn. Om du er usikker på brilleseddelen og hvordan den skal tolkes, er du velkommen til å sende den inn til oss på kundeservice så vil vi hjelpe deg videre.

Mister Spex: mer enn bare designerbriller

Vi tror på å gi deg ikke bare gode designerbriller til en billig pris , men også en utmerket service i alle trinn. Når du bestiller briller online hos Mister Spex, får du også:

  • Styrkeglass av høy kvalitet, pluss en rekke ekstra glass alternativer

  • Ekspert kundeservice

  • Muligheter for 30- dagers returrett med full refusjon

Som du ser, når du handler online hos Mister Spex får du virkelig en pakkeløsning! Bla gjennom vår samling av rektangulære briller i dag!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo