Briller

The Cateye

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
1 287 Resultater

Mister Spex: din one-stop-shop for solbriller i vintage

Uansett hvilket tiår de kommer fra eller likner på, er vintage solbriller en flott måte å utrykke en motestatement på. Fra de brølende 1920-årene og fram til i dag, er vår samling av solbriller med vintage-navn garantert noe som passer til din individuelle stil. Tilpass dine vintage solbriller for å gi dem et enda mer et personlig preg, og bruk vårt verktøy for online prøving for å prøve deg på solbrillene dine før du kjøper.

Vintage solbriller fra Mister Spex for å legge det bestemte til antrekket ditt

Mote forandrer seg hele tiden, men det som en gang var gammelt blir etter hvert IN i igjen, og vintage solbriller, eller retro-solbriller, er et vitnesbyrd om de varige motebrillene fra tidligere tiår. Enten du heller deg mer mot 20-, 30-årene, eller et hvilket som helst annet tiår mellom den gang og nå, vårt utvalg av designer-solbriller vil garantert ha noe som ser flott ut på deg. Våre vintage- solbriller er fra anerkjente designere som for eksempel:

  • Ray-Ban

  • Marc Jacobs

  • Persol

  • Nike

  • Burberry

  • Carolina Herrera, og mange andre.

  • Retro solbriller kommer i like mange forskjellige former, størrelser og stiler som moderne solbriller, så pass på å bla gjennom hele det eklektiske utvalget for å finne solbriller som vinker til din følelse av stil og drakt, formen på ansiktet ditt.

Prøv på brillene dine før du kjøper dem med alt det verktøyet Mister Spex har online.

Alle vet at viktigheten av å prøve retro-solbriller - eller vanlige briller før du kjøper dem. I dagens teknologiske verden kan du bruke våre online prøveverktøy til å prøve på alle rammer i utvalget ditt før du bestemmer deg for hvilke vintage -solbriller som virkelig passer deg.

For å starte, må du laste opp et bilde av deg selv eller slå på webkameraet ditt, og derfra er det enkelt å bla gjennom vår samling av briller og prøve dem på. Verktøyet justerer størrelsen på rammen automatisk slik at det samsvarer med proporsjonene i bildet eller videoen din, og gir deg en ekte følelse av hvordan brillene ser ut i ansiktet ditt .

Så bra som det er å kunne prøve på retro-solbrillene dine før du bestiller dem, vi vet også at selv når de ser fantastiske ut på deg, kan det hende at brillen ikke sitter så godt på når de skal brukes hele dagen. Med det i tankene tilbyr vi deg 30-dagers åpent kjøp ; Hvis du ikke er fornøyd, kan du sende solbrillene tilbake til oss, så refunderer vi hele beløpet du har betalt. Med Mister Spex er det like enkelt og problemfritt som det.

Lag dine egne vintage- solbriller med våre mange glassalternativer

Vintage solbriller er mer enn bare innfatningen deres; glassene er like integrerte i både funksjonaliteten og stilen til dine vintage solbriller, og vi vet råd for dette også. Mange av våre vintage- briller er kan leveres med styrkeglass, slik at du ikke bare ser kul ut i med brillen, men også har den riktige styrken i solbrillen. Bare send oss din brilleseddel når du har valgt en ramme, og våre verksteds medarbeidere vil sørge for at glassene er akkurat det du trenger for å se krystallklart.

I tillegg til retro-solbriller med styrke, kan du også velge farge på glassene. ,

Du kan også velge et polarisert brilleglass som holder gjenskinn til et minimum, eller la teamet vårt sette fotokromiske glass i dine solbriller. Med denne typen glass i brillene dine, får du egentlig en 2-i-1-kombinasjon av briller / solbriller : glassene blir mørkere når du befinner deg i direkte sollys og blir helt fargeløse når du er innendørs.

Dra nytte av de mange fordelene ved å kjøpe briller fra Mister Spex

Mister Spex gjør det enkelt for deg å finne deg et par vintage-solbriller i vår nettbutikk. Vår gode kvalitet på brilleglass og stilige rammer som kanskje er i vintage stil solbriller, kombinert med vårt online prøveroms verktøy, 30 dagers pengene tilbake garanti og våre billige priser på designerbriller, gjør at du får kvalitet og mote til en rimelig penge.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo