Briller

Titan briller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
395 Resultater

Få et stilig, moderne utseende med titanbriller

Den moderne verden krever innovative produkter, og titanbriller passer så absolutt inn i dette bildet. Både slitesterke og lette titaniumbriller ser samtidig slanke og stilige ut. Våre titaniumbriller kommer i en rekke stiler, så uansett hvilken fasong du ønsker, så er vår samling av titanbriller garantert det perfekte paret for deg. Og med alle fordelene ved å kjøpe fra Mister Spex, får du et fantastisk produkt og utmerket service til en pris som gir deg et smil om munnen.

Kjøp briller med titaninnfatninger online hos Mister Spex

I løpet av årene har titan blitt et populært materiale for en rekke produkter, og vårt utvalg av titanbriller vil du glede deg stort over. Ikke bare ser titanbriller fantastisk ut, de er også lette og tøffe - titan er et av de mest holdbare materialene som finnes i dag. Og vårt utvalg av titanbriller inneholder mange av verdens mest kjente designere, inkludert:

  • TitanFlex

  • Oakley

  • Ray-Ban

  • Tom Ford

  • Porsche, og mange andre

Se hvordan du ser ut i de nye brillene dine før du kjøper

Her hos Mister Spex, vet vi hvor mye du liker å prøve favorittbrillene dine og se hvordan de ser ut på deg før du velger hvilket par du vil kjøpe. Vi tilbyr et fantastisk verktøy for online prøving som gir deg moroa med å prøve på brillene på i ditt eget hjem. Last ned et bilde av deg selv eller ta et nytt bilde med ditt web- kamera. Deretter kan du dra brillen over til ansiktet ditt og du kan se hvordan den ser ut på

Den høye kvaliteten på innfatninger laget av titan krever samme kvalitet til brilleglass, og også her har vi dekket dine behov. Enten du velger styrkeglass - som er inkludert i innkjøpsprisen - eller velger våre andre glassalternativer til din ramme, hvert glass vi har i brillene våre er ripebestandige og kommer med et UV-filter , noe som sikrer at glassene dine er like holdbare og langvarige som titanbrillen.

God service når du kjøper titanbriller hos Mister Spex

Vi tror at kundeservice er like viktig som kvaliteten på titanproduktene våre. Her er en kort liste over noen av fordelene du får når du bestiller titanbriller i vår nettbutikk.

  • Designer titanrammer

  • Konkurransedyktige priser

  • Innovativt online prøveverktøy

  • Reseptbelagte og reseptfrie linser av høy kvalitet

  • 30 dagers åpent kjøp

Med god service og trendy, holdbare designerbriller av titan, kan ingen overgå Mister Spex. Bla gjennom vårt utvalg i dag!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo