Sikre deg 30 % rabatt på alle glass og overflatebehandlinger!¹
Bestselgere

Bestselgere

Enkelslipte brilleglass alltid inkludert**

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Bestselgere

(139)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 139

Bestselgerinnfatninger hos Mister Spex UK

Å kjøpe et nytt par briller kan gi mange valg å ta stilling til, og det kan være litt overveldende. Vi ønsker alle å se bra ut, og som sådan ønsker vi briller som passer til ansiktets form, vår hudfarge og vår generelle stil, i tillegg til å tilby øynene våre den optiske støtten de trenger, samt den viktige beskyttelsen mot solens UV stråler. Alle som leter etter inspirasjon til de kravene en har, kan ta en titt på bestselgerbrillene hos Mister Spex.

Besøkende på Mister Spex nettbutikk kan bla gjennom et stort utvalg av toppselgerbrillene våre. For å gjøre søket enklere finnes det et stort antall filtre. Begrens søket ved å velge kjønn og ansiktstype, og også spesifikke funksjoner på brillene, for eksempel form, størrelse, type ramme, merke, farge, materiale og pris. Det har aldri vært enklere å finne akkurat det rette brillen.

Enten du leter etter en sporty, stilig, naturlig eller til og med litt flamboyant innfatning, finner du de riktige brillene til deg hos Mister Spex. Med noen av verdens mest kjente merker, som Calvin Klein, D&G, Ray-Ban og Tommy Hilfiger, er kvaliteten sikret. Du kan prøve før du kjøper, ved å bruke vår avanserte 3D-teknologi, nå varen er på vei hjem til deg er det sporing på pakken, slik at den kan følges underveis. Skulle du ikke være fornøyd med den, har vi 30 dagers åpent kjøp. Les mer om retur policyen vår på nettsidene våre. Finn ut hvorfor vi har over 1,5 millioner fornøyde kunder, og hvorfor Mister Spex er Europas favoritt online optiker.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo