Klassiske briller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
209 Resultater

Klassiske briller hos Mister Spex NO

Klassiske briller har en tidløs stil som alltid finnes innen moten. Noen bruker bare briller til lesing, mens andre trenger brillene sine hele dagen, både på jobb og på fritiden. Da er det viktig å velge en brille som passer både til stilige og mer hverdagslige klær.

Et par klassiske briller vil passe ansiktet ditt like godt iløpet av dagen som kvelden. Rektangulære, aviator og ovale rammer er blandt de tilgjengelige fasongene.mens Wayfarer og sommerfugl fasongen er andre stiler man kan velge.Nøytrale farger som svart, hvit, grå og sølv er alltid populære, men klassiske briller kan også finnes i mange andre farger. Materialene inkluderer acetat, metal og titanium.

Utvalget av klassiske briller hos Mister Spex inkluderer elegante helramme- og halvgarnityr, så vel som garnityrbriller helt uten rammer, alle utstyrt med gratis enkeltstyrkeglass. Vi lagerfører mer enn 2000 rammer fra 60 designere, inkludert ledende navn som Ray-Ban, Emporio Armani, Polo Ralph Lauren og Dolce & Gabbana. Vår avanserte teknologi gjør det mulig å prøve på brillene dine i 3D. Mister Spex tilbyr en prisgunstig måte å finne stilige klassiske briller som passer deg.

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo