Briller

Nerdbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
2 191 Resultater

Nerdebriller: der stil møter intellegens

I dag gir nerdebriller et av de mest trendy utseende på planeten. Mister Spex tilbyr et bredt utvalg av designer nerdebriller til en pris du har råd til, og bekvemmeligheten med vår online brillebutikk gjør alt lekende lett.

Fullfør ditt trendy utseende med en litt «geeky chic» stil

Enten du kaller dem nerdebriller eller hipsterbriller, forblir en ting den samme: denne stilen briller - og den tilsvarende klesstilen - er en av de hotteste look’ene der ute i øyeblikket. Enten du er på jobb, i en klubb eller blar gjennom kjendismagasiner, vil du finne flere eksempler på sportslige nerdebriller - og å få ditt eget par med et snev av «geek-chic» vil plassere deg sammen med de moteriktige.

Gitt mote-statusen for nerdebriller, kommer det ikke som noen overraskelse at mange designere lager flere par i en kolleksjon. Vår omfattende liste over nerdebriller inkluderer designere som:

 • Tommy Hilfiger

 • Ray-Ban

 • Oakley

 • Carrera

 • Tom Ford

 • Police

 • Giorgio Armani, og mange, mange flere.

Uansett hvilken stil din personlige smak passer til, kan du med vår kolleksjon være sikker på å finne de perfekte brillene som appellere til din indre nerd.

Få en følelse av hvordan de nerdete brillene dine ser ut på deg

Se hva dine nerdebriller - eller briller for den saks skyld - ser ut i speilet er en viktig del av å avgjøre om du liker dem eller ikke. Med vårt online monteringsverktøy kan du prøve - så mange brillepar du vil slik at når du til slutt bestemmer deg for et par (eller flere!), Har du oversikt over hvordan de vil sitte på ansiktet ditt. Alt du trenger for å bruke vårt online brilleprøvingsverktøy er enten et bilde eller et webkamera. Derfra vil verktøyet tilpasse det virtuelle bildet av brillene til ansiktet ditt, og du vil da vite om du liker dem eller ikke. Du vil sikkert finne mer enn noen få som ser bra ut på deg.

Dersom du likevel skulle endre oppfatning av brillene når du mottar dem, er det ingen krise. Du kan benytte deg av vår 30- dagers åpent kjøp. Med Mister Spex er tjenesten grei, enkel og problemfri, akkurat slik du liker den.

Gjør nerdebrillene til dine egne? - her er hvordan

I tillegg til å velge en stilig ramme for dine nerdebriller, er det også viktig å velge de rette glassene til dem. Når du har valgt en ramme, kan du i trinn 2 legge inn alle gjeldende reseptopplysninger. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å fylle inn styrkene dine, vil vårt team av erfarne medarbeidere kontakte deg når du har bestilt for å sortere informasjonen med deg.

Og brilleglassalternativene stanser ikke der. Du kan velge våre grunnleggende standardglass, kalt de ""klassiske"" glassene, som er inkludert i grunnprisen på nerdebrillene dine. Disse glassene er ripebestandige og refleksfri, og sikrer at du ser tydelig gjennom dem i lang tid. For en ekstra pris kan du imidlertid legge enda flere flotte funksjoner til styrkeglassene dine.

Du kan legge til et superhydrofobt belegg på glassene dine, noe som betyr at de frastøter vann og fett. Man kan også velge polariserte glass for å holde distraherende gjenskinn til et absolutt minimum dersom de skal brukes som solbrilller.

Gode priser på nerdebriller og utmerket service når du handler hos Mister Spex

Uansett hvilken rammestil du velger på nerdebrillene, gir Mister Spex deg utmerket service i hvert eneste trinn.

Fordelene med å handle hos Mister Spex er:

 • Et omfattende utvalg designerbriller

 • Rimelige priser som lommeboken vil elske

 • Kunnskaprik og vennlig kundeservice døgnet rundt

 • Online prøveverktøy for ekstra bekvemmelighet

 • 30-dagers åpent kjøp

Dra nytte av alt Mister Spex har å tilby og bestill dine nye briller online i dag!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo