Briller

Røde briller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
407 Resultater

Røde briller: den perfekte måten å gjøre at stilen din fremheves

Fra dempede toner til mer levende røde, er samlingen vår med designrøde briller garantert noe for enhver smak. Med våre gode priser og vår utmerkede service, er det ikke noe bedre sted å bestille røde briller enn i vår nettbutikk.

Stilige røde briller til ethvert antrekk

Hvis du leter etter nye briller trenger du ikke se lenger enn til vår samling av røde rammer. Levende rødt er en vågal farge som upåklagelig kompletterer trendstiler for eksempel hipster-utseendet; mens dempede røde gir deg et eventyrlig, men elegant tilbehør. Og best av alt, våre rammer er fra globalt populære designere til priser du har råd til, noe som garantert vil glede både din indre fashionista og din interne regnskapsfører. Vår samling av røde briller inkluderer rammer fra:

  • Diesel

  • Dolce & Gabbana

  • Oakley

  • Ray-Ban

  • Gucci

  • Mexx, og mange flere.

Hos Mister Spex finner du røde innfatninger i alle former og størrelser. Og uavhengig av hvilken preferanse du har for briller uten kant, med eller med halv kant, vil du finne et par briller som passer deg perfekt.

Prøv på de røde brillene med vårt virtuelle prøveroms verktøy

Vårt prøveroms verktøy er enkelt å bruke og gir deg muligheten til å prøve alle de brillene du måtte ønske, fra komforten i ditt eget hjem. Bare last opp et bilde ved hjelp av verktøyet - eller slå på webkameraet ditt - og verktøyet justerer automatisk de virtuelle forholdene til briller for å matche bildet ditt.

Vi vet selvfølgelig også at uansett hvor flotte brillene dine kan se ut i ansiktet ditt her, kan det være at du føler at du valgte feil når brillen kommer hjem til deg og skal brukes hele dagen. Og hvis du ikke er helt fornøyd med dine nye røde briller, tilbyr vi en 30-dagers pengene-tilbake-garanti: returner brillene til oss innen 30 dager, så gir vi deg full refusjon.

Fordelene ved å bestille reseptbelagte røde briller fra Mister Spex

I tillegg til designerrammer for røde briller, har vi også flere andre fordeler som viser vår fantastiske kundeservice. Disse inkluderer:

  • Styrkeglass av høy kvalitet med UV-filter inkludert i kjøpesummen

  • En rekke andreglassalternativer slik at du kan tilpasse glassene til dine individuelle behov og ønsker

  • Online prøveverktøy

  • Utmerket kundeservice

Bla gjennom vår samling av røde briller i dag: vi er sikre på at du vil finne den perfekte rammen som passer deg og vis frem din sans for stil.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo