Esprit

Esprit
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
186 Resultater

Esprit på Mister Spex

Motemerket Esprit så dagens lys i San Francisco under Californias sol og har vært en stor inspirasjon siden 1968, med sin unike sans for aktuelle motetrender og sin evne til å kombinere den med en avslappet, autentisk og sorgløs stil. Livsstilsmerket har lenge hatt et fantastisk internasjonalt renommé og er kjent for sin kreativitet og bærekraft.

Varemerkets kreative sjeler forsøker alltid å skape karismatiske og inspirerende kolleksjoner som gir den rette stilen for enhver anledning. De tar ikke bare sikte på å skape mote som følger de siste trendene, men som bestemmer trendene og skiller seg ut. Det populære merket er kjent for sin ledige stil, sine sofistikerte detaljer og sin høye kvalitet – egenskaper som også kommer til uttrykk i brille- og solbrillekolleksjonene. Esprit legger dessuten stor vekt på å bruke naturmaterialer, godt håndverk og bærekraftige produksjonsmetoder.

Esprit har i dag en rekke produktserier. Spesielt populær har ungdomsserien edc by Esprit blitt, som er beregnet på jenter og unge kvinner mellom 14 og 24 år. Edc regnes nå som et frittstående varemerke som selges uavhengig av morselskapet i egne edc-butikker. Mindre kjent er serien Esprit Collection, som tilbyr elegante moteklær for forretningskvinner, og herrekolleksjonen, som sørger for en elegant og smakfull stil. Esprit omfatter også serien de.corp for unge, urbane kvinner og den sporty serien ESP by Esprit.

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo