Diesel

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
3 Resultater

Diesel på Mister Spex

Varemerket Diesel har vært synonymt med denim siden det ble lansert i Italia. Det har blitt utvidet til også å omfatte accessoirer og en barnekolleksjon. Brillene fra Diesel har moderne design i en kolleksjon som inneholder solbriller som kan tilpasses med styrke, synskorrigerende briller og solbriller med UV-beskyttelse som er robuste nok for daglig bruk. Modellene i kolleksjonen er så moderne og elegante at du kan bruke dem til både hverdag og fest uansett hvilken stil du foretrekker. Brillekolleksjonen har varemerkets velkjente blanding av velkledd/avslappet eleganse.

Uansett om du foretrekker en rund, firkantet, oval eller geometrisk innfatning eller solbriller med en trendy eller sporty look, vil du helt sikkert finne din favoritt blant de mange modellene i kolleksjonen. Mister Spex har over 6000 solbrillemodeller fra mer enn 100 varemerker, slik at det blir enkelt å finne din personlige favoritt.

Du kan prøve flere solbrillemodeller ved hjelp av 3D-teknologi og få dem sendt hjem til deg samme dag. Alt du trenger å gjøre, er å bestille før kl. 14.00! Det finnes ikke noen enklere måte å kjøpe designerbriller på. Over 1,5 millioner fornøyde kunder benytter seg av tjenesten, og du kan bestille briller og solbriller med styrke og synskorrigerende produkter på nettet ved hjelp av noen få enkle trinn.

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo