Clariti kontaktlinser på Mister Spex

Clariti kontaktlinser på Mister Spex er et kvalitetstilbud fra CooperVision, en av verdens mest populære produsenter av synsprodukter. Med disse linsene får du en behagelig og sunn linseopplevelse hele dagen. Claritis linser er laget av silikonhydrogel-materiale og inneholder den unike AquaGen-teknologien. Clariti-produktene tilfører effektivt mer oksygen til hornhinnen og opprettholder øynenes naturlige fuktighet.

Clariti kontaktlinser på Mister Spex fås i tre forskjellige kategorier, nemlig Clariti 1, Clariti Toric og Clariti Multi-focal. Clariti 1 er et ypperlig valg for å korrigere nærsynthet og langsynthet. Velg Clariti Toric hvis du har astigmatisme. Personer med presbyopi kan med fordel benytte Clariti Multi-focal kontaktlinser. Disse produktene anbefales spesielt for idrettsutøvere og personer som er ute og reiser eller som har en aktiv livsstil, ettersom de gir total frihet i form av endagslinser.

Det er ikke noe problem å finne de rette Clariti-kontaktlinsene på Mister Spex, Europas ledende nettoptiker, siden du alltid kan få hjelp av våre kvalifiserte og imøtekommende optikere på telefonen. Dessuten tilbyr vi også problemfri retur og rask levering for å gi deg en positiv handleopplevelse.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo