Avaira

Avaira

Avgrens søket etter
2 Resultater

Avaira kontaktlinser på Mister Spex

Avaira-kontaktlinsene på Mister Spex er en smart blanding av banebrytende design og unike linsematerialer. De gir deg høy komfort hele dagen, krystallklart syn og økt beskyttelse. Linsene markedsføres av CooperVision, en ledende produsent av synsprodukter, og er myke og pustende med høyt fuktinnhold. De gir deg en unik linseopplevelse fra morgen til kveld. De er også svært effektive når det gjelder å blokkere skadelig UV-stråling.

Avaira kontaktlinser på Mister Spex korrigerer en rekke synsfeil. Avaira og Avaira Toric er de to forskjellige produktene som markedsføres under dette varemerket. Avaira kontaktlinser er ideelle for nærsynthet og langsynthet og inneholder naturlig fuktende silikonhydrogel-materiale og unik Aquaform Technology, slik at øynene får rikelig med naturlig oksygen for å holde seg hvite og friske. Avaira Toric er et utmerket valg for personer med astigmatisme. Kontaktlinsene Avaira Toric har Optimised Lens Geometry-design og er kjent for å gi stabil og nøyaktig passform, slik at du får høy komfort og synsskarphet på både kort og lang avstand.

Takket være våre profesjonelle optikere som hjelper deg å velge riktige synsprodukter, kan det ikke bli feil når du kjøper Avaira kontaktlinser på Mister Spex, Europas mest populære nettoptiker. Vi garanterer også enkel retur og rask levering for å gi deg en problemfri netthandel.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo