Biofinity

Biofinity

BIOFINITY kontaktlinser

Biofinity er en månedslinse fra CooperVision. Linsene er så pustende at de kan brukes kontinuerlig i opptil 30 dager både natt og dag. Med Biofinity kontaktlinser får du en helt ny frihet og uavhengighet, siden du slipper daglig rengjøring og oppbevaring. Biofinity er et banebrytende produkt fra CooperVision med det innovative, patenterte materialet Aquaform. Linsene er ultramyke og så komfortable at du glemmer at du har dem på! Biofinity kontaktlinser har en lyseblå toning som gjør det lett å håndtere linsene og finne dem i etuiet.

Linsene fås i et bredt spekter av dioptrier fra +8,00D til -12,00D, noe som gjør at svært mange kunder kan nyte godt av Biofinitys fordeler. Takket være et vanninnhold på 48 % og ekstremt høy oksygengjennomtrengelighet (160Dk/t) gir Biofinity kontaktlinser optimal komfort med krystallklart syn og friske øyne.

Dessuten er Biofinity månedslinser fri for tilsetningsstoffer, belegg, fuktstoffer og andre overflatebehandlinger som kan irritere øyet. Biofinity kontaktlinser er derfor spesielt anbefalt for personer med ømfintlige øyne.

Kontaktlinser fra BIOFINITY

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo