Biotrue

Biotrue

Biotrue linser på nett – høy kvalitet og utmerket passform

Kontaktlinser kan være dyre i bruk i lengden, og mange velger derfor endagslinser fordi de ikke alltid vet hvor lenge av gangen de har behov for linsene. Kontaktlinsene fra Biotrue holder høy kvalitet og kan skilte med en svært god og behagelig passform på øyet. Biotrue kontaktlinser er også tilgjengelige som progressive linser. Kontaktlinsene fra Bausch & Lomb egner seg utmerket for deg som nettopp har begynt med linser.

Kontaktlinser med en overlegen komfort

Disse kontaktlinsene har en design som er inspirert av det øyets naturlige mekanismer, og de etterligner tårene i dine egne øyne for å opprettholde fuktighet og form. Gjennomslippet av surstoff er svært godt og dermed er de komfortable i bruk hele dagen. Mange brukere av årslinser velger å gå over til endagslinser fra Biotrue etter at de har testet dem.

Hvem passer Biotrue kontaktlinser for?

Biotrue kontaktlinser er ideelle for både langsynte og nærsynte. De motvirker blending og lysreflekser selv ved dårlige lysforhold og tilbyr dermed unik synsskarphet fra tidlig morgen til sen kveld. Disse endagslinsene minimerer også skadelig UV-stråling, men merk at de er ikke en erstatning for UV-absorberende briller- Grunnen til dette er at linsene ikke dekker øynene dine helt. Biotrue har spesialisert seg på endagslinser spesielt utviklet for:

Med spesialproduserte pleieprodukter

For vedlikeholdet av linser fra Biotrue anbefaler vi deres egen linsevæske «All-in-One» siden denne er spesielt tilpasset linsene deres. Fuktighetsmiddelet hyaluronat finnes naturlig i øyet og gir en optimal komfort i rundt tjue timer. Linsevæsken tar også knekken på 99 % av alle bakterier. For å unngå trøtte øyne anbefales Biotrues øyedråper, som også er tilsatt hyaluronsyre. Disse er helt uten konserveringsmidler og egner seg også for alle andre kontaktlinser.

Et utmerket valg til trening og reiser

Biotrue kontaktlinser på Mister Spex anbefales for idrettsutøvere og personer som skal ut og reise, ettersom de gir en utmerket komfort og de fås i praktiske pakninger på 30 til 90 linser per eske. Er du mye på farten kommer du ikke til å angre på å velge Biotrues kontaktlinser.

Kjøp av Biotrue linser på Mister Spex

Når du kjøper linser på nett gjør du lurt i å velge Mister Spex, Europas mest populære nettoptiker. Du får nemlig en rekke fordeler. Våre medarbeidere hjelper deg gjerne hvis du vil bestille linser og har spørsmål vedrørende valg av linser. Vi tilbyr dessuten sikre betalingsløsninger, effektiv og levering og problemfri retur.

  • Stort utvalg av kontaktlinser på nett fra merkene du kjenner

  • Gratis frakt for ordrer over 700 kr

  • Omfattende utvalg av pleieprodukter for kontaktlinser, som linsevæske og øyedråper

  • Vi fører i tillegg et knippe merker som tilbyr fargede linser og fargelinser med styrke. Et spennende valg for deg som vil prøve en ny look.

For kontaktlinser som holder lenger enn dagslinser, se vårt utvalg av månedslinser og ukeslinser. Vi tilbyr mange billige linser fra kjente merker som holder høy kvalitet.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo