Acuvue

ACUVUE – verdens mest solgte kontaktlinsemerke

Acuvue fra Johnson & Johnson Vision Care er verdens mest solgte kontaktlinsemerke. Merket har vært en av pionerene innen bransjen og lanserer stadig innovative produktløsninger som gjør bruken av linser enklere og mer komfortabel for brukeren. Acuvues hovedsatsing dreier seg som myke og harde linser som egner seg for ulike typer synsfeil. Deres kontaktlinser er utstyrt med den patenterte HydraClear-teknologien som sørger for optimal komfort hele dagen.

Hva kjennetegner kontaktlinser fra Acuvue?

Linser fra Acuvue er usedvanlig komfortable i bruk og gir deg klart syn hele dagen. Alle kontaktlinser fra Acuvue har et integrert UV-filter, noe som reduserer risikoen for grå stær senere i livet. Dette vet brukere over hele verden å sette pris på. Merket tilbyr et bredt sortiment som dekker mange ulike typer synsfeil. Astigmatisme, presbyopi, lang- eller nærsynthet – her vil de aller fleste kunne finne linser som passer. Acuvue tilbyr nemlig også kontaktlinser for brillebrukere som normalt ikke finner passende linser grunnet høye dioptrier.

Linser på nett fra Acuvue – ulike linser til ulike behov

For korreksjon av lang- eller nærsynthet tilbyr Mister Spex både endagslinser, ukeslinser og månedslinser. De blir alle produsert av myk og tynn hydrogel som sørger for en frisk og behagelig følelse ved bruk. Utvalget omfatter blant annet:

Endagslinser

Acuvue tilbyr endagslinser, også kalt dagslinser, under navnet 1-Day. Disse er ment for deg som bare bruker linser av og til, samt deg ønsker friske, rene kontaktlinser hver dag og minimalt med tid brukt på linsepleie. Acuvue 1-Day dagslinser egner seg for enkle synsfeil, men tilbys også som toriske linser og linser for deg med skjeve hornhinner. Hele utvalget av kontaktlinser ser du her. Har du sensitive øyne med behov for ekstra fuktighet, anbefaler vi at du velger linser med tillegget «Moist» i navnet

Ukeslinser

Avuvues ukeslinser kan brukes i en periode på 1-2 uker. Disse kontaktlinsene omfatter produktseriene Acuvue Advance, Acuvue 2 og Acuvue Oasys. Disse er laget av silikonhydrogel som slipper en høy andel surstoff igjennom og stabiliserer tårefilmen. Enkelte typer konatktlinser kan du bruke sammenhengende inntil sju dager og seks netter.

Månedslinser

Høy grad av komfort fra første til siste dag i måneden – slik lyder garantien for Månedslinser fra Acuvue. Kontaktlinser som Acuvue Vita er utviklet med den egenutviklede HydraMax-teknologien, som sørger for økt gjennomslipp av surstoff og en behagelig fuktighet.

Utvalget omfatter også toriske linser og progressive linser

For deg som vil ha et alternativ til de progressive brillene, anbefaler vi å se utvalget av progressive linser, også kjent som multifokale linser.

En rekke av kontaktlinsene til Acuvue har fått tildelt prisen Silmo D'Or for nyskapning innen kontaktlinseforskning, og dette er bare én av mange grunner til at deres linser er blant Mister Spex’ bestselgere.

Å bestille linser fra Mister Spex er enkelt og rimelig

Her på Mister Spex finner du gode, billige linser fra kjente produsenter. Kjenner du til korreksjonsverdiene dine, er det enkelt å kjøpe linser på nett. Dra nytte av våre fordeler:

  • Stort utvalg av kontaktlinser på nett fra merkene du kjenner

  • Gratis frakt for ordrer over 700 kr

  • Omfattende utvalg av pleieprodukter for kontaktlinser, som linsevæske og øyedråper

Finn favorittene dine blant våre kontaktlinser på nett.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo