Esprit

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(150)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 150

Esprit på Mister Spex

Motemerket Esprit så dagens lys i San Francisco under Californias sol og har vært en stor inspirasjon siden 1968, med sin unike sans for aktuelle motetrender og sin evne til å kombinere den med en avslappet, autentisk og sorgløs stil. Livsstilsmerket har lenge hatt et fantastisk internasjonalt renommé og er kjent for sin kreativitet og bærekraft.

Varemerkets kreative sjeler forsøker alltid å skape karismatiske og inspirerende kolleksjoner som gir den rette stilen for enhver anledning. De tar ikke bare sikte på å skape mote som følger de siste trendene, men som bestemmer trendene og skiller seg ut. Det populære merket er kjent for sin ledige stil, sine sofistikerte detaljer og sin høye kvalitet – egenskaper som også kommer til uttrykk i brille- og solbrillekolleksjonene. Esprit legger dessuten stor vekt på å bruke naturmaterialer, godt håndverk og bærekraftige produksjonsmetoder.

Esprit har i dag en rekke produktserier. Spesielt populær har ungdomsserien edc by Esprit blitt, som er beregnet på jenter og unge kvinner mellom 14 og 24 år. Edc regnes nå som et frittstående varemerke som selges uavhengig av morselskapet i egne edc-butikker. Mindre kjent er serien Esprit Collection, som tilbyr elegante moteklær for forretningskvinner, og herrekolleksjonen, som sørger for en elegant og smakfull stil. Esprit omfatter også serien de.corp for unge, urbane kvinner og den sporty serien ESP by Esprit.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo