Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Esprit
  • Benyttet filter

  • Varemerke Esprit
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

130

varer

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Esprit på Mister Spex

Motemerket Esprit så dagens lys i San Francisco under Californias sol og har vært en stor inspirasjon siden 1968, med sin unike sans for aktuelle motetrender og sin evne til å kombinere den med en avslappet, autentisk og sorgløs stil. Livsstilsmerket har lenge hatt et fantastisk internasjonalt renommé og er kjent for sin kreativitet og bærekraft.

Varemerkets kreative sjeler forsøker alltid å skape karismatiske og inspirerende kolleksjoner som gir den rette stilen for enhver anledning. De tar ikke bare sikte på å skape mote som følger de siste trendene, men som bestemmer trendene og skiller seg ut. Det populære merket er kjent for sin ledige stil, sine sofistikerte detaljer og sin høye kvalitet – egenskaper som også kommer til uttrykk i brille- og solbrillekolleksjonene. Esprit legger dessuten stor vekt på å bruke naturmaterialer, godt håndverk og bærekraftige produksjonsmetoder.

Esprit har i dag en rekke produktserier. Spesielt populær har ungdomsserien edc by Esprit blitt, som er beregnet på jenter og unge kvinner mellom 14 og 24 år. Edc regnes nå som et frittstående varemerke som selges uavhengig av morselskapet i egne edc-butikker. Mindre kjent er serien Esprit Collection, som tilbyr elegante moteklær for forretningskvinner, og herrekolleksjonen, som sørger for en elegant og smakfull stil. Esprit omfatter også serien de.corp for unge, urbane kvinner og den sporty serien ESP by Esprit.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.