Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke Aksepter, samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Sommerfugl briller

Sommerfugl briller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Sommerfugl briller

(750)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 750

Sommerfuglbriller på Mister Spex Norge

Det er lurt å se på briller som mer enn bare en nødvendighet. De kan være kule, trendy eller elegante og bidra til å framheve personligheten din. Kunsten er å finne de rette brillene. Det er så mange forskjellige merker, farger, former og stiler, men hva passer best til nettopp deg? En god brille kan både framheve ansiktstrekkene dine og korrigere synet ditt.

Det er fire ting du må ta hensyn til når du skal bestille briller, nemlig kontrast, proporsjoner, farge og ansiktsform. Sommerfuglbriller er en ideell match til et ovalt ansikt. Til personer med brede kinnbein, smal panne og smal hake er denne typen innfatning kledelig. Fargen på innfatningen kan variere fra svart, blått eller grønt til rødt, gult eller brunt. Sommerfuglbriller har også glass av høy kvalitet og et klassisk utseende, og er komfortable å bruke.

Mister Spex er Europas favorittoptiker på nett med over 1,5 millioner fornøyde kunder. Ta en titt på vår nye, spennende kolleksjon av sommerfuglbriller – du vil garantert finne en modell du liker! Vi har alle de største varemerkene i vår nettbutikk, så ta deg god tid og nyt handelen hos oss!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.