wood fellas
  Briller       Solbriller
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

WOOD FELLAS

(44)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 44 av 44

Kjøp Wood Fellas solbriller på nettet

Innfatninger av tre er trendy denne sesongen - ikke gå glipp av det! Ingenting sier sol, strand og hav som en treramme. Det veldig unge merket Wood Fellas oppdaget denne trenden, og designer nå tre-innrammede solbriller i tillegg til tre-smykker. Du kan sjekke Wood Fellas-modeller som nå er tilgjengelige hos Mister Spex. Merkets innovative design og deres bruk av naturlig bjørkeved av høy kvalitet gjør Wood Fellas solbriller til et flott alternativ til mer tradisjonelle modeller laget av plast og metall. I tillegg sørger deres UV-beskyttelsesfaktor på 400 for at øynene dine blir beskyttet perfekt.

Du kan kjøpe Wood Fellas solbriller på nettet i Mister Spex-butikken. Modeller er tilgjengelige i lyst og mørkebrunt tre og som både halvrammer og helrammer. Noen av glassene kombineres med både mørkere og lysere tre toner. Treoverflaten er glatt og polert, noe som gjør solbrillene behagelige. Den høye kvaliteten på utførelsen og de hyperfleksible hengslene gjør også Wood Fellas solbriller svært holdbare.

Wood Fellas solbriller er et «must-have» for årets festivalsesong med sitt distinkte vintage-utseende. De er også det perfekte tilbehøret til favorittstrendene dine.

Bruk Mister Spex virtuelle prøverom for å finne et par tre-innrammede solbriller som passer til ansiktet ditt og hudtonen din. Når du har funnet den rette modellen for deg, er det bare å legge den inn i handlekurven, og snart vil du også kunne glede deg over et par nøye håndlagde Wood Fellas solbriller. Alle merkets modeller kommer med en tretui. Selv emballasjen forblir tro mot Wood Fellas autentiske og naturlige sjarm. Skulle du ha spørsmål om bestillingen eller produktene dine, kan du kontakte vår kundeservice.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo