Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Solbriller for ovalt ansikt

Solbriller for ovalt ansikt

Har du et ovalt ansikt vil du kle de aller fleste briller, med et unntak av spesielt smale innfatninger som vil få ansiktet ditt til å virke lenger.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Solbriller for ovalt ansikt

(6.079)

Solbriller til ovalt ansikt

Er du så heldig å ha et ovalt ansikt? På Mister Spex finner du solbrillene du alltid har drømt om. Vi har massevis av modeller som vil se fantastiske ut på ditt ovale ansikt og gi deg den rette stilen på stranden eller på shoppingturen. På Mister Spex’ nettside finner du innfatninger fra mer enn 60 designere, og vår kolleksjon av solbriller til ovalt ansikt omfatter produkter fra brillegiganter som Ray-Ban. Kolleksjonen er perfekt for deg som vil være i forkant av trendene.

Når du skal velge solbriller til ovalt ansikt, må du ta en titt på våre modeller med polariserte glass, som gir ekstra beskyttelse til øynene. Vi kan også gjøre glassene dine ripefrie, noe som er en god idé hvis du skal ta med deg solbrillene overalt og vil at de skal se nye ut lenge.

Vi har så mange fantastiske solbriller til ovalt ansikt at vi godt kan forstå at du vil prøve alle sammen! Du kan heldigvis prøve hver eneste modell til ovalt ansikt her på Mister Spex hvis du ønsker det – vi har nemlig et praktisk virtuelt prøveverktøy. Med dette verktøyet kan du «prøve» forskjellige solbriller virtuelt og se hvordan de passer til ansiktet ditt i 3D.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.