Solbriller

Solbriller for hjerteformet ansikt

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
3 929 Resultater

Solbriller til hjerteformede ansikter hos Mister Spex

Den beste måten å finne fantastiske solbriller på er å først finne ut hvilken ansiktsform en har og deretter velge de riktige rammene til å understreke formen. Mister Spex har en flott samling solbriller spesielt for de med hjerteformede ansikter , det finnes tusenvis av alternativer fra populære merker, inkludert Ray-Ban, BOSS, Oakley og mange flere. Med så mange valg som hos Mister Spex, kan du være trygg på at du vil finne de mest perfekte solbrillene som vil fremheve trekkene i ditt ansikt.

Hvilke solbriller er ideelle for hjerteformede ansikter?

For hjerteformede ansikter – har de fremhevede trekkene som høye kinnben, et bredt panne panneparti og en smal hake eller kjeve - de beste solbrillene vil bidra til å minimere de bredere delene av ansiktet ditt og utvide de smale delene for å skape balanse. Se etter modeller som er bredere langs toppen - for eksempel Aviator eller Wayfarer stilen blant solbrillene. I tillegg kan overdimensjonerte runde ovale eller cat-eye solbriller også være veldig smigrende for hjerteformet ansikter.

Andre funksjoner som fungerer bra for hjerteformede ansikter er tynne stenger, lyse farger, subtile detaljer og kantløse modeller, da denne typen solbriller vil minske det bredere pannepartiet og fremheve kinnbena.

Noen av de mest populære og mest solgte solbrillene for hjerteformede ansikter hos Mister Spex er av ledende designere som Ray-Ban, Le Specs, Calvin Klein og Marc Jacobs, for bare å nevne noen.

Prøv solbriller for ditt hjerteformede ansikt - her online hos Mister Spex

Hvordan kan du vite om et par solbriller fra det enorme utvalget på Mister Spex vil skape den perfekte balansen og få deg til å se fantastisk ut? Prøv dem på og finn det ut! Det er raskt og enkelt å gjøre det - online - med Mister Spex. Bruk vårt online nettverksverktøy for å kunne ta et valg med det samme ang hvilke solbriller som er perfekt for deg. Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde, eller ta et bilde med et webkamera. Om få sekunder vil du vite om du har funnet dine drømmebriller til å slappe av ved bassenget med, løpe ærend i byen - eller uansett hvor livet tar deg.

Bestill solbriller til hjerteformede ansikter fra Mister Spex

Hos Mister Spex får du ikke bare et stort utvalg av velutformede, attraktive solbriller, mange solbriller har også polariserte linser for maksimal komfort og beskyttelse mot gjenskinn fra solen. I tillegg kan du velge å få styrkeglass tilpasset mange solbrillestiler for å gjøre livet ditt enklere hvis du vanligvis bruker briller. Det er mange grunner til at det er et smart valg å kjøpe solbriller fra Mister Spex, inkludert:

  • Gratis levering på kjøp over 700 kr

  • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

  • Vennlig kundeservice

  • Enkelt å bruke verktøy for online prøving

  • Stort utvalg solbriller med merkenavn til konkurransedyktige priser

  • Styrke glass er tilgjengelige for mange av solbrillene

Nyt uslåelig stil, kvalitet, besparelser og bekvemmelighet ved å bestille nye solbriller som passer perfekt for deg i dag fra Mister Spex.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo