Solbriller

Solbriller for firkantet ansikt

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
3 817 Resultater

Solbriller for rektangulære ansikter hos Mister Spex

Hvis du leter etter det ultimate solbrilleparet, er det sannsynlig at du vil finne dem hos Mister Spex som har alt du trenger. Mister Spex har et stort utvalg av mega stilige solbriller fra topp designermerker for alle ansiktsformer. Vi har et online prøveroms-verktøy, pluss enestående kundeservice. Hvis ansiktet ditt er rektangulært, kan du lese videre for å finne ut hvilke solbriller som er best for deg og hvordan de kan bli dine. Du vil snart rocke med de meste elegante solbriller som vil passe ditt ansikt perfekt og fremheve dine unike ansiktstrekk.

Hvordan vet du om ansiktet ditt er rektangulært?

Grip et speil. Hvis du har en markert, bred kjeve og ansiktet ditt er proporsjonalt rundt - noe som betyr at din panne, kinnben og kjeve har lik bredde - har du en rektangulær ansiktsform.

Tips for å finne de perfekte solbrillene

Fordi rektangulære ansikter er preget av dristige og markerte trekk, er målet ditt å finne solbriller som legger til en mykhet i ansiktet. For å oppnå dette, bør du velge solbriller som er runde eller ovale, da de vil balansere de markerte linjene og vinklene i ansiktet ditt..Cat-eye solbriller kan også fungere (og de er veldig trendy!) En annen smart løsning hvis du har et rektangulært ansikt er å gå med nøytrale farger, som også vil legge til en mykhet. Men pass på å unngå firkantede og avlange kantede stiler.

Topp solbriller for rektangulære ansikter hos Mister Spex

Enten du leter etter noe stilig og elegant eller dristig og slående, har Mister Spex hvert alternativ dekket i et omfattende online utvalg. Mange av toppmodellene for et rektangulært ansikt er fra brillegiganten Ray-Ban, inkludert den alltid populære Aviator og Wayfarer stilen. Ray-Ban Erika solbriller er en nydelige og har en vintageinspirert stil med avrundede linser som ser flott ut på firkantede ansikter. Du kan også sjekke de vakre, stilige solbrillene fra designere som Calvin Klein, VOGUE Eyewear, Polaroid og mange flere som passer perfekt til kantede ansikter - alt tilgjengelig hos Mister Spex .

Prøv solbriller for rektangulære ansikter - hvor som helst, du trenger bare nett

Synes du det er vanskelig å finne de beste solbrilleparene til ditt firkantede ansikt i utvalget hos Mister Spex? Du kan være sikker på å elske dem dersom du bruker vårt online virtuelle prøveroms- verktøy. Bare last opp et bilde av deg selv, eller ta et nytt med et webkamera eller en smarttelefon, og begynn å prøve på forskjellige alternativene. Du vil snart finne ut om du har funnet solbriller som balanserer vinklene i ditt firkantede ansikt til og gi det perfekte utseendet.

Bestill solbriller til rektangulære ansikter fra Mister Spex

Det er enkelt å finne solbriller som ser ut som om de har blitt designet med deg i tankene på Mister Spex . I tillegg vil du elske kvalitet, utvalg og ekspertise som Mister Spex gir. Fordelene med å bestille solbriller online fra Mister Spex inkluderer:

  • Gratis levering på kjøp over 700.- kr

  • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

  • Enkelt å bruke verktøy for prøving online

  • Stort utvalg solbriller til konkurransedyktige priser

  • Vennlig kundeservice for å svare på spørsmål

  • Mange solbriller kan utstyres med resepten din

Opplev den beste måten å handle solbriller på nettet: bestill solbriller som smigrer firkantede ansikter på Mister Spex .

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo